Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena.
Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga.
Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️
Steyr-ovi svi modeli su se proizvodili do 2004 u Austriji, a od onda samo serija kompakt se sklapa u italiji, ostali i dalje u Austriji. New holland je sav u italiji, a case isto ko i steyr.
Ovaj je isti ko moj samo ima full opremu. To ide još toliko sati, bez nekih večih problema. Da osvojim na lotu bi si ga kupil.
Ne sklapa nego proizvodi. I najveci Terrus(Optum) model ima talijanski motor.
Nh se prozvodi od Italije mali modeli, Engleske srednji i Amerike(Kanada?) veliki. Neki modeli su ispali i iz Austrije. Isto tako i Case dok se u par modela preklapa s Steyrom za razliku od Nh-a.
Ima jos i turska linija nh-a i casea, td i jx modeli.
Taj Zetor je samo malo vise kostao nov te godine..
Tocno znam jer je djed kupovao novi traktor i mislio je 4320 i onda je dobio ponude od nekog ducana u Sloveniji i 4320 je bio 12500 eur, a takav 63 nekih 14000 eur..
I na kraju kupi novi 539 s kojim se ja sad patim, a mogel sam uzivati u 4320..
Kod mene se nedavno prodavo 4320 s oko 1500rs neznam jesu prodali ili su odustali od prodaje a ni koja bi bila cijena znam da je uscuvan i nije se naradio prvi vlasnici prije par godina kupili 6340!!
Treba pitati kaj je
Nemora biti strašno uopce, trebao je navesti kaj ga muci a ne ovak samo, kazem trebalo bi nazvati jer prema cijeni drugih imas 20000kn prostora