• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
http://www.njuskalo.hr/traktori/massey-ferguson-6480-oglas-14484749

Što s ovim nije uredu?dosta se vrti po njuškalu...
A slab interes je za takvim traktorima, zbog cijene, a pogotovo sad opet kad se novi sufinanciraju pa dođe skoro na tu cijenu....
Ja gledam tu seriju 6400 ali manji model ili neki 5400 ali su cijene svima oko 30000 a novi Mf 110 konjica malo bolje opremljen je oko 60000(bez pdv) i da se pola vrati preko fondova vec si na 30000, a ima 0 radnih sati...

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Sve 5 kolega,samo treba proci na fondu..
Nego nije li ova mjera do 50 tisuća eura?onda još fali 10 za novoga..pa ispadne dosta povoljnije..
Ili ima neki drugi koji sufinanciraju 50%?
Uglavnom 6480 ima poznanik,kaze da nema problema s njim,a nije preglomazan s obzirom na snagu...iako za moje potrebe i mogućnosti je nedostižan ali kad vidim da se 20+ godina stari traktori prodaju za malo manje para čovjek se zapita kaj nije uredu s traktorom..

ivanz

Aktivni član
Tu od
29 Pro 2010
Poruka
4,482
Nespominji mi fondove i natjecaje, nemogu sudjelovati ni na jednom, ni za 50 ni za 15000€, a kad sam cuo tko je sve dobio i kako su prije raspolagali zemljistem itd itd muka mi je, a ja nemogu dobiti ni tu najmanju kolicinu da kupim par jutara zemlje, ko ih jebe

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Ovaj IMT 560 iz nekoliko postova gore je iz mog sela i traktor uopće nije na prodaju.

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
A ova koja je sad aktualna, ta za 50000e ti opet nis ne znaci, jer se smatra da je za mlade tj. početnike i ne možeš sav novac uložiti za traktor.
Ali za toga sa oglasnika bi mogao npr.

Kaj se tiče 4.1, ne znam dal je prvi natječaj obrađen skroz uopce?? A najavljuje se raspisivanje sljedeceg
Tu možeš vratiti i do 70%

Slažem se da treba moći proći na natječaju i znam da nije to sam tak ali se isplati pokušati, to je bar moje mišljenje, jer ako već radimo po propisima i državi plaćamo sva davanja, zkj ne bi nekaj iz toga i izvukli

I istina je da kad pogledaš koliko traže za 20god stare traktore, ovaj sa oglasa nije ni preskup.
I taj ima jednostavniji mjenjač, kao na 6200 seriji kojega svi hvale

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
No, jer je ministar na poljoprivrednoj emisiji prije par tjedana rekao da budu spustili prag do 500.korisnika, pa treba to obraditi onda...

maikynet4u

Član
Tu od
14 Pro 2016
Poruka
324
A kuplung a oumpa hidraulike nije traktor samo motor i gume....

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Lijep je,i dobro mu stoje ove gume... A kolke ripne imaju... To još nisam vidio.

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
meni su bolje ove s kockastim ripnama , a za nedaj bože spremiti kopitare , pa taj ima da se penje na orah

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Taj traktor vrijedi realno 12 hiljada kuna, a ne 42..
Ak nema spreu, sigurno nema ni duplo kvacilo, a traktor bez duplog kvacila je po meni neupotrebljiv..
Ovaj nije dobar ni za otici po kruh ili u birtiju, jer nema kabinu..

domo1984

Dobro znana faca
Tu od
22 Srp 2014
Poruka
569
Bilo bi ga dobro vidjet u akciji meni je zanimljiv zbog guma.A cijena svatko moze trazit koliko hoce.

maikynet4u

Član
Tu od
14 Pro 2016
Poruka
324
Ak nema spreu, sigurno nema ni duplo kvacilo, a traktor bez duplog kvacila je po meni neupotrebljiv..
Nije receno da nema duplo kvacilo ja imam 533 iz 77 i ima kompresor a nema blokadu difrencijala ovaj mu je stavio drugi motor (539) jer su isti ko 542

Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967

Jesi malo čitao oglas stavi je nov motor od 539 i sve složio nanovo pričao sam s čovjekom.
Traktor vrijedi te novce ako nekom treba traktor za sebe pa da radi.
Sve je novo od guma pa nadalje.
Sad koliko tko ima u džepu to je druga stvar

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Bolje da je stavio fiat motor, dobio bi bolji traktor. Po tome da svom 533 napravim generalnu na fiatu, a ima i speru mogu barem 5000€ trazit.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Jesi malo čitao oglas stavi je nov motor od 539 i sve složio nanovo pričao sam s čovjekom.
Traktor vrijedi te novce ako nekom treba traktor za sebe pa da radi.
Sve je novo od guma pa nadalje.
Sad koliko tko ima u džepu to je druga stvar
Ne vredi te novce pa da je zlatom prelijani. Može on napisati i kazati kaj god želi, ali za tu lovu nađeš jako dobar 542 s kabinom, šperom, dvostepenim, kompresorom i plus ti ostane za neke priključke.

Poslano sa mog LG-E440 koristeći Tapatalk

Ivan KC

Iskusan lik
Tu od
17 Sij 2012
Poruka
3,247
Sigurno nije novi motor nego je napravljena generalna, i ajd nek takav motor vrijedi 1000 eur, jos 500 eur gume, i ovo drugo ne vrijedi nist na tom traktoru jer nema speru, a za kvacilo nije nista napisano, al mislim da ga nema duplog..

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Niti jedan IMT ne vrijedi te pare... To se već moraš pozdravit s mozgom da to kupiš, dat tolike pare da si j*beš kičmu i zdravlje i živciraš se kad malo rosulje padne...

Na vrh