• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
a zašto ne , probajte izračunati koliko košta sav taj popravak , samo djelovi ..a valjda je i majstor nekaj zaslužil

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
To je ko da sređuješ auto i ideš ga prodavat, nikad neš povratit one pare koje si u njega uložio...

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
ti znaš svoje , ja svoje.. netko si ne zna popraviti ..danas sam svjadičio u trgovini , čovjek je kupio akumulator i ključeve da isti ugradi
njemu đada 533 za 8 hiljada kojem treba most , volan , hidraulika ,kvačilo , poteznica , gume , limarija , bojanje , instalacija , naljepnice , on si to ne zna i nema s čime popraviti

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
I po čemu je bolji taj za 42 000 kn od onog za 12 000? Radi isti posao i patiš se sa jednim i s drugim...

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Tino, ovome za 42000kn treba pol godine duže kaj počne slinit pod sobom jer treba ulju jedno vreme kaj "pregrize" tu svu diht masu i svježu farbu!

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
da ste samo jednoga ošmirglali, vjerujte mi .... znali bi to dobro naplatiti

a o tome da ništa nemre , imam na zalihi dosta motika, zubača , kosišta , toprišta , tko hoče nek se javi da zamjenimo , može na komad , po kili ..kak vam paše

VuckoH

Član
Tu od
11 Svi 2015
Poruka
618
Kad ste vec kod cijena koliko bi vrijedila nova kabina za 539,skinuta isti dan kad je traktor došao i od onda mi stoji u garaži i samo smeta.

Isto pitanje nova kosa orginalna sa svime, imam dvije ak se ne varam.

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
Kad ste vec kod cijena koliko bi vrijedila nova kabina za 539,skinuta isti dan kad je traktor došao i od onda mi stoji u garaži i samo smeta.

Daj slike kabine, je tipa orašje ili?

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
:drink:

kaj ne pratiš forum , ne vrijedi ništa , zapravo vrijedi , koliko i najlonska vreča za kiseljenje zelja da ne pokisne sjedalo:drink:

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
A je i taj pametan .
Danas previše naivnih ljudi.
I previše lopova

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
  • Pa nemrem vjerovat da je Irac pametniji od zagorca?
    1
    Odgovori
    4 67% 2

• thekurcula
    28.12.2016 u 09:36h

Zaista! Na koju je to foru naseo kad je pristao da nepoznatom Ircu unapred plati!? Valda se traktor prvo vidi, sve prekontroše, pa tek onda dogovara cena i ostale pojedinosti oko plaćanja i prezimanja robe. Ee
    1
    Odgovori
    3 50% 3

• kodifan
    28.12.2016 u 10:19h

puna Irska naših ljudi...a ko će koga nego svoj svoga

komentari su mrak i

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Kaj mu fali, još zahebe tak nekog jednom i celu godinu nemora više niš raditi :D:

Na vrh