• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

vargas

Aktivni član
Tu od
15 Kol 2012
Poruka
515
U lijevo gore i dolje kod sredine s jedne i druge strane se vide tragovi od, najvjerojatnije kombinirki kad je "vurica" nazad sastavljana.

Mario1993

Aktivni član
Tu od
24 Velj 2015
Poruka
257
Moj susjed je prosle godine svog prodo za 26000 kn. Bio prvi vlasnik, 1991. god. 2500rhs i znam da su bile prednje nove gume i akumulator, jer je meni nudio traktor. Naravno traktor nije bio na oglasniku.

kalimero

Novi član
Tu od
30 Stu 2016
Poruka
12
Svaku otkupnu pošiljku koju primite bilo od poštara (kod kuće) ili na šalteru pošte poslije plačanja otkupnine možete pred istim otvoriti i vizualno provjeriti sadržaj i ak vam se ne svidi radi se zapisnik što ne valja, poštar vam vraća odmah novac, a pošiljka se vrača pošiljatelju s zapisnikom. Znači ak dobijete ciglu umjesto mobitela bu se vratilo, ali isto tako možete prigovoriti na boju, na broj ak su odjevni predmeti u pitanju, ali nemožete uređaj rastavljati i ispitivati jer toliko vremena ipak poštar nema, a dali mobitel vrijedi 100 ili 1000kn odkud bi ti poštar znal. Na policiji vam budu rekli da robu ne kupujete od nepoznatih i neprovjerenih osoba.
Dali to vrijedi za sve pakete poslane Hrvatskom Postom koji se placaju pouzecem, ili samo ako je posiljaoc prilikom slanja to naveo kao opciju?

Poslano sa mog LG-H440n koristeći Tapatalk

putnicara

Član
Tu od
27 Velj 2013
Poruka
290
moj susjed je prije par godina uzimao novog ferkana, i birao je između solaša i duplaka, ali bili su sa novim tipom haube, nakon 500 radnih sati već propustio ulje

Driver

Član
Tu od
26 Srp 2013
Poruka
396
Na IMT.u je losa farba na motoru da je malo kvalitetnija i zilavija izdrzao bi i 1000 sati da ne procuri:)

Posljednje uređivanje:

putnicara

Član
Tu od
27 Velj 2013
Poruka
290
Sa kabinom i hidrovolanom, radiom i jos dodatne opreme oko 100 000 kn, duplak je bio oko 120 000-130 000 kn ne sjecam se koliko je tocno rekao

putnicara

Član
Tu od
27 Velj 2013
Poruka
290
Ne znam tako mi je susjed reko, ne vidim zasto ljudi moraju lagat da su nesto vise platili nego sto jesu, bas cu ga opet pitat kad ga sretnem

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Sa kabinom i hidrovolanom, radiom i jos dodatne opreme oko 100 000 kn, duplak je bio oko 120 000-130 000 kn ne sjecam se koliko je tocno rekao
Šteta novaca za takav dupljak. Za 17000€ kupiš sve drugo, bolje i udobnije od tog neuspjelog pokušaja.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
550 je dobar traktor, Perkins motor je gore, vjerujem da je mali potrošač. Jel ima on 5 brzina getribu?

Da mislim sinhroniziranu čak.
Imao jke satove kao zetor , puno bolji traktor ali opet malo puno novaca.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
100 000 kuna približno 25 000 konvertibilnih maraka. Kod nas za te pare prije godinu dana si mogao uzeti YTO 454, duplak, radio, hidro volan, uglavnom i više nego taj IMT, prikolicu 3,5-4 t nosivosti i još ostane za možda i za IMT- ov plug ako dobiješ kakvog popusta. Po meni su bačene pare u taj 539.

Najnoviji postovi

Na vrh