• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

Ranko

Dobro znana faca
Tu od
28 Lip 2008
Poruka
1,240
Tu je cilindar to jest dva, to je drugaciji sistem, ima nazubljenu letvu koja okrece osovinu, kao sto imaju traktorski utovarivaci

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Plug mi ne izgleda loše i još mi je dosta blizu. Da nemam drugih planova išel bi ga gledati. Valjda je i cijena prava u oglasu.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Dobar plug,malo je problem sa lemešima,jer su skupi,a nekih zamjenskih nema,i teže ih je nabavit..
To su švicarski plugovi,ima ih više modela ovaj je konstrukcijski malo drugačiji od moga,ali oblik daske je isti..
Ko god kupi ovaj plug neče pogriješit..

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Lemeši, :icon_scratch: Koliko su skupi ? Znam da radiš malo više zemlje pa koliko izoreš sa lemešima ?

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Daske se i meni sviđaju,slične su kao na Kvernelandu... Ali mi se čini da bi se kukuruzovina i korov mogli štopati kod ovih upora koje idu od daske do daske...
Kak je s nabavkom ostalih dijelova osim lemeša?
To meni izgleda kao jako velik i težak plug,sigurno je veći nego kaj izgleda na slikama. Ako ti se slučajno neće dopasti poslije kupnje,moglo bi biti problema s prodajom...

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,893
Lemeš sam plačao 100e komad,problem je kaj nemaju špicu za mjenjat nego je špica i lemeš skupa,pa dok se špica podere,ja sam navario špicu svake godine,koliko sam izorao nebi znao,ovo varenje špice me spašavalo..

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=4Ja5B0ZYAEA[/YT]

Evo i jedan video od Markovog pluga

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Znam tog tipa,on to sve dovozi iz Švicarske,pa možda može tamo i dijelove nabaviti za njega.

mzilja18

Član
Tu od
27 Velj 2010
Poruka
440
Svaka čast traktoru,ali ja tu samo vidim velike kotače.
Ima li to čudo uopće MOTOR?

Na vrh