• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

zivisic

Član
Tu od
1 Ožu 2011
Poruka
726
Po mojim mjerilima steyr 9094 i case cs94, je savrsen traktor...
problem su godine...ljudi ih cijene jer posjeduju taj traktor i znaju koliko je dobar...dok s druge strane potencijalni kupci ne razume kako 1995 kosta 20000e iliti vise od Johndeera slicnih osobina.

Jedina mana tom traktoru je mali anjslag

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203

Ne izgleda loše,dobra igračka za Zeku,ali preskup po mom mišljenju... 10-11 tisuća max...

Po mojim mjerilima steyr 9094 i case cs94, je savrsen traktor...
problem su godine...ljudi ih cijene jer posjeduju taj traktor i znaju koliko je dobar...dok s druge strane potencijalni kupci ne razume kako 1995 kosta 20000e iliti vise od Johndeera slicnih osobina.

Jedina mana tom traktoru je mali anjslag

Ja ne kažem da ne valja,samo mi je fora što navodi da je to nova linija,a traktor je iz 1998. godine...

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Pa dalo bi se raspravljati oko cene, meni osobno ne vredi te pare, prije bi zekija ili ursusa dupljaka za te pare, ali ima ljudi koji bi dali i više love za takav uni.

diabola1210

Član
Tu od
25 Tra 2011
Poruka
589
Mozda je to samo realna cijena i covjek stvarno hoce prodati traktor a ne kao neki cijene zetora kao da je fendt i skuplje!

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Gume su za otpis, Badava sa strane ripna ako je po sredini nema, cjena realna ili ne, to tek možeš vidjeti na licu mjesta. Jel to mene oko vara ili je na satu 13000 i nešt sitno radnih sati?

johnnewman

Član
Tu od
27 Velj 2014
Poruka
362
Gume su za otpis, Badava sa strane ripna ako je po sredini nema, cjena realna ili ne, to tek možeš vidjeti na licu mjesta. Jel to mene oko vara ili je na satu 13000 i nešt sitno radnih sati?

Ili je doslo do 9 pa ponovo ispočetka čini mi se da ima zarez iza 1337,00 uglavnom vidi se da je traktor odradio svoje.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Da je opran, ispoliran, crne gume i nove naljepnice bila bi prilika samo takva. Tako da sve te slike, sjaj i ruglo nemaju veze dok se ne dodje kod gazde.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Traktor nije u lošem stanju , poluge hidraulika, ručica hidraulika itd ne djeluje pohabano malo šminke bi dobro došlo ovako jadno izgleda sličnog sam išel gledati sa kolegom puno lošiji i puno skuplji prodala ga farba i novi tapecirung . Nepoznavanje getribe je novi vlasnik platil još tridesetak tisuča kn :mur: Kolega bil sretan kaj ga nije kupil .

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Mislim da je večinu sati natukel u transportu, barem meni tak liči po obliku istrošenosti guma jer da je jahal po zemlji i šumi bi se potrošila ripna i na bokovima.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Pa Massey je 15.100e bez PDV-a,ili 18.500e sa PDV-om,kaj je puno,pogotovo kad uzmeš u obzir da su mu prednje gume Chelostone,a stražnje Dotrayal...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Ipak je to Valtra crvene boje, bolji izbor od nekog originalnog MF-a.
Uvijek bi prije kupil traktor s ćelavim gumama, pa si kupil gume po želji, nego da ga trgovac obuje u najjeftinije a naplati ih kao najskuplje.

Na vrh