• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
4000 sati a guma nema usrecit ce se ko kupi takav stroj iz francuske.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203

Ma ne bih si ga baš poželio,tko to zna,možda je dobar,a možda i nije. A i dosta je skup... Prije tri godine sam umalo uzeo takvog za 15 000e,u vizualno boljem stanju,i s boljim gumama. Makar,rođak je proljetos dobio 17 000 za takvog 7341 u nešto gorem vizualnom stanju,sa 6 000 sati,ali je bio potpuno ispravan,i on mu je bio prvi vlasnik.

Sta bi Gogo gledao to kad ima duplo boljeg kuci

Ovaj ima reverzer i prednje kočnice,a moj to nema...
Nekad mi je ta linija bila san snova,ali sad su druga vremena... :)

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
Ma znam da kolega ima puno bolji i ocuvaniji traktor ali reko da cujem rijeci covjeka koji pozna Zetora.:)
Ali ipak mi se cini ovaj drukciji od ovih kod nas.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Ta serija je dobro opremljena,brzi su ko vrag,ovaj bi svakako trebao biti kvalitetniji od ovih kaj je Kirš dao raditi po narudžbi za Hr,ali opet je to lutrija,tko zna kaj je prošao u Francuskoj...

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
Od sveg tog kaj ima, nema klimu. Samo jedan veliki minus. Za toliko novaca pa se kuhat u ljetu Hmm :icon_scratch:

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Ima i skupljih bez klime. Ja sam se preporodio s njom,al radilo se bez toga,i nitko nije umro.A da kupujem traktor koji ima sve kaj bih htio,treba mi milja kuna. :)

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Dupljak je dupljak, ali je IMT, ima premalo brzina (6) i propuh kabinu.
Zetor je malo težak za tu snagu, pa se motor malo muči s njim. No, ima 16+8 brzina, s powershiftom. Ima i nezavisno uključivi kardan, bolju kabinu, motor veće zapremine...i pofarban je. Jedina mu je mana lagan prednji kraj (fali mu prednji pogon).

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,480
Citiram:
Prodaje se traktor Universal 683 DT 4x4, 2006 godina, 1.350 rh, tvorničke gume ( proizvodnja 2006 ), originalna kabina, grijanje kabine, radio, servo volan, kompresor, novi akumulator, registriran, 2 vlasnik, redovno servisiran, odlično stanje, traktor nije radio nikakve teške poslove

Pogledaj podebljano, pa neke stvari zaključi sam, iako ne mora značiti da je loš. Ovaj mlađi ima tak malo sati za 10 godina. Kaj misliš zakaj?
Ima 683 jedan pri nama, ali sa starim prednjim mostom i ne s Brieda kabinom kao taj na slici. Ljudi s njim rade. To je zadnja generacija motora, tzv Eko. Koliko znam, ima veći motor fi102x120.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Ne mora ovo podebljano značiti ništa,to ti je sve isto kao i na mom traktoru,samo je godinu mlađi,i imao je 200 sati više kad sam ga ja kupio,a dobar je...
Baš tih godina su imućniji ljudi kupovali nove traktore za vožnju u gorice,ili su uzimali kredite za takve perverzije...

Na vrh