• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
A šta tu vibrira majke ti? Možda ovaj var kad počne pucat [emoji15]

DARIJUS

Iskusan lik
Tu od
9 Stu 2011
Poruka
6,743
to ni ne smije u zemlju dublje od 5 cm...zato i je na starom dajcu...:icon_madu:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
To nemre ni zajti dublje od 10 cm u zemlju s obzirom da su dolje noževi od imt kultivatora :D:

StricVujc

Član
Tu od
1 Tra 2010
Poruka
835
Ma nem ti ga ja zel, :smile: imam traktor koji mi je dovoljan, neg tak malo sam njuškal da vidim kaj se nudi i upal mi je u oči ovaj egzotični model same-a, a vidim da ti iščeš nekakvoga jeftinoga dupljaka.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
I meni također,možda dok je bila u originalnom stanju s packer valjkom, a ovaj za prodaju stavio cjevasti.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Ma nem ti ga ja zel, :smile: imam traktor koji mi je dovoljan, neg tak malo sam njuškal da vidim kaj se nudi i upal mi je u oči ovaj egzotični model same-a, a vidim da ti iščeš nekakvoga jeftinoga dupljaka.

Ne hvala, cijena dijelova me bude pokopala

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
Na nasoj rd je plocica sa kilazom na samoj drljaci, druga na liftu, treca na valjku. I cini mi se da je na samoj drljaci podjednaka kilaza kao i na ovoj.
Nikada nebih rekao da ima kila koliki je zbroj plocica, ali vidi se po mf-u da ne laze puno..

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Igrala bi se ona, po zraku.. :icon_biggrin:

Ma mora to ići :). A nema ona toliko kg, ima 900kg + težina hidrolifta. Na mojoj daino piše 816kg, pa je sa 3511 nosim nebu pod oblake :). Samo jel sijačica sa diskovima teža od samih ulagača i jel puno?

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Bio sam u ponedjeljak kod BKL-a u Rovišću baš pitat za Maschio kombinaciju od 2,5m kaže trgovac da drljača ima sama 1600kg i jako je masivna za razliku od moje vogelice.Ta rotodrljača ako ide za nasadnu sijačicu ona je automatski pojačana i odma je teža,dok ona bez pripreme za sijačicu je nešto lakša.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Kolega imaš 3 tipa. Delfino, daino, drago. Ti vjv pricas na najjaču verziju drago sa hidroliftom kao što kolega Tibor ima.. A vidio sam bilo je i na njuškalu drago 2.5m + još pojačana.. Inače u Italiji imaju 10-12 tipova Maschio rd, u nas 3..

A ova se linka ima naljepnicu trgo gea, oni su bili muljatori tako da moguće da nije sve točno što piše..

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Nisam upamtio točno o kojem se tipu radilo,tako mi je trgovac reko,jer smo ga pitali za rd sa nasadnom sijačicom jer bi ona trebala bit lakša od one sa hidroliftom.

Najnoviji postovi

Na vrh