• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Ma taj uni je žali bože .
Motor od kamijona pitanje kako je pumpa i to napravljeno nema tu sreće

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Kolege najprije treba vidjeti pa onda prosudba svaki stroj se može popraviti samo dali je isplativo jer netko ima vremena netko novaca pa se različito gleda na istu stvar .

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
4,801
Da se to sve nariktat da klapa kak se spada, samo kaj ne za te novce koji su navedeni.

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Pa kad pogledaš cijenu zapitaš se ko je tu lud i to je to.
Kupiš te snage ispravan traktor

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Ma ne pada mi na pamet kupovat traktor bez prvog pogona, kao što rekoh, ne patim na godinu proizvodnje ako je traktor ispravan jer znam kaj je universal...

A koji to dupljak košta ispod 40 000 kn ??

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ma ne pada mi na pamet kupovat traktor bez prvog pogona, kao što rekoh, ne patim na godinu proizvodnje ako je traktor ispravan jer znam kaj je universal...

A koji to dupljak košta ispod 40 000 kn ??

Tino mislim da je taj sve drugo samo ne univerzal!
Ajd mi reci dali taj štore ne vredi više od cigija?Ima i kabinu a vjeruj mi na reć da je kabina zlato!
http://www.njuskalo.hr/traktori/traktor-store-404-oglas-17341356

Posljednje uređivanje:

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Štore nije niti bude ikad bolji od cigana! Em je prelagan,em je slabo napravljen,a kabinu mrzim iz dna duše,pogotovo te naše balkanske skarabuđine... To je nježan traktor,znači za mene nikak

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Iskreno pričaš gluposti, sused mi ima 402 i znam kaj more te traktor, tera sa njim kombajna za tikve, kukuruz, frezu, i sve ostalo kaj se da nakapčiti na njega, a dok buš videl kak izgleda zamašnjak na kombajnu za tikve onda buš znal od ćega muhe crkavleju i jači traktori suzu puste pod njim!
Ne velim ja da je uni loš traktor, ali onaj sa oglasa je preloš za tu cenu i to bu ti svatko tu sa foruma rekel.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Tino pa Uni i Štorko su skoro isti jedino svaki Štore ima ukapčalicu pr, vuče a kabina je dobra znal budeš za 40 -tak godina imam 4 starca i svi imaju kabine .

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ma ne kužite: Tino ne voli kabine jer ga se ne vidi u njima :D:
Kakov god Štore bil, od 533/539 je bolji, a pogotovo ak je dupljak.
Ovaj 550DT bi mogla biti dobra kupovina, jer mu je motor originalni Fiat i ak je podešen "kamionski", onda se vrti 3000 pa taj Uni nije ni spor.
Pitanje je samo koliko je poderana getriba.
Moraš samo znati da taj traktor ima jako veliki krug okretanja, a kočenje kotača ne pomaže.

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,290
Od frgusona je svakak bolji ali se osječam sigurnije na univerzalu,a to da ima mali anjšlag,toga sam svijestan da ga nemrem okretati ko 533

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Gle ako več imaš tu lovu ili se misliš zatirati u kredit, tvoja stvar, pogledaj si malo i po sloveniji, austriji, mađarskoj kaj se nudi za te pare. Nije niti njuškalo celi svet.

Najnoviji postovi

Na vrh