• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
Gledao sam ovog steyra kod istog gdje sam gledo landinija, ovog nisam palio nije me interesovo al onako sto sam primjetio, ofarbana limarija u solidnom stanju za cijenu nisam ni pito jer me nije interesovalo ali je sigurno preko 13k€ :=-:

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Zetor 5340 nema 75 ks kako veli prodavač.
Mogel si je barem toliko truda dati da napiše ispravnu snagu.

bhorv

Dobro znana faca
Tu od
26 Ruj 2008
Poruka
2,661
U posljednje vrijeme pratim te uvežene traktore, te dolazim do zaključka, da su ama baš svi prešli 10000 RS i sat išao opet od 0, što znaći da su ih šverceri kupili vani s 16-17000 RS, po pristupačnoj cijeni, preferbali ih i ušminkali i sad imaju 5-6 tisuća radnih sati, i naravno sad traže zaradu, jer takvi traktori s RS ispod 10000 i vani imaju cijenu, pa se švercerima neisplati. Sretno svakome s kupovinom.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Pa nije to ništa novo,stvari tako uglavnom funkcioniraju. Ali životni vijek traktora ovisi o toliko faktora da se ne može ništa znati,možda traktor sa 15 000 sati,kupljen kod najgoreg mogućeg švercera još uvijek izdrži dulje nego neki sa stvarnih 5000,kupljen kod nekog dedeka... Dosta je da se jedna matica u motoru razlabavi,i evo havarije. Sve ovisi kakve je tko sreće.

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,758
Nemoj se baš previše povoditi ni time ak je bio u komunalnom da je dobro održavan. Manje više se samo popravlja to da vozi, održava aljkavo i nikakvo, jel zna da ga bude izrabio kroz par godina, davao samo osnovno, prodao ga za dobru lovu, i uzeo novi. Ak si pratio forum i moje postove, vidio si i sam kolko sam dreka pojeo sa svojim kaj je komunalno radio, a nije imao ni 2 hiljade sati, imaju nove traktore i opet ih uništavaju, jel če se desiti ista stvar ko i sa mojim, jedan ošo, drugi došo.

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Kak ce koji traktor obavit posao puno ovisi o vozacu a kod kupovine rabljenog stroja sve ti ovisi kakve si srece taj dan ako je srece i najveci krs ce dugo sluzit!!

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Ma gluposti. Pa onda nitko nebi ni vozio traktore.
Ljudi kupe nove fendove pa im riknu nakon 1000-2000 sati.

Sreca je ipak malo predvidljivija. Uzmi nesto kvalitetnije pa je ipak mogucnost manja za kvar. Naravno uz ostale uvjete, sati, starost...
Radije bi uzeo mlađi s više sati nego stariji s manje sati.

MF 698 t

Aktivni član
Tu od
16 Velj 2012
Poruka
1,649
Treba traktor pri kupovini probati što je više moguče,ako je sve u redu s njime onda dalje kako ti bog da,bez obzira na marku,svaki če dobro odraditi uz pametnu vožnju i održavanje.

Na vrh