• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

FeLiXxX

Aktivni član
Tu od
6 Pro 2010
Poruka
1,037
@type-r da mu nisu povelike felge? Da je 130 ks dosta bi bolje iso. Kakav je u startu s tim felgama. Ja imam istog samo 2003 130ks na 15 felgama pa me zna iznosit po krivinima.

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Željko, govorimo o 20-godišnjim Opelima, a ne o pretpotopnim.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Danas se auti ne rade da traju 20 godina niti se ocekuje od nekog da prode 500000 kod istog vlasnika i još bez ulaganja. Sad vozim audija starog ko ja(audi 80 b4 2.0) prvi auto pa ajde al kroz godinu dve dolazi novi audi i sigurno nece bit stariji od 4-5 godina i nema sarafanja ni problema

Matek89

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2013
Poruka
149
Danas se auti ne rade da traju 20 godina niti se ocekuje od nekog da prode 500000 kod istog vlasnika i još bez ulaganja. Sad vozim audija starog ko ja(audi 80 b4 2.0) prvi auto pa ajde al kroz godinu dve dolazi novi audi i sigurno nece bit stariji od 4-5 godina i nema sarafanja ni problema

tu si u krivu..

koliko su nekad davno ljudi u prosjeku km radili? puno manje nego danas u proisjeku.....

. svi hvale golfove i te stare krampusine ... vibrator koji pređe 500 000 km uz 4 generalke i tri polugeneralke i cisternom ulja dotočenog.....

uzmi neki noviji dizel 1.9 tdi pd lupa 500 000 km (kuplung 2 put mijenjan i jednom turbo... ostalo original-službena octavia) ili common rail... brat sad na leonu 1.6 tdi na 210 000 km radi zupčasti i kuplung... dosad samo dizel i castrol.....

tehnologija ide naprijed.... potrošnja dole... materijali kvalitetniji i lakši... sigurnost veća

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Hahh, sve smješnije od smješnijeg.. Kako onda u traktorima dane provodite?
Traktori su udobniji, nema vibracija vrata, tapacirunga i ostalih stvari, samo čuješ motor kako prede.
Te vibracije vrata i tapacirunga na Dukatu su me najviše ubile, ta buka u kombinaciji sa krpanom cestom!

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Nemam Dukato ali sem pital raznosača novina koji sa njim napravi 8 sati (nekad i više gradske vožnje) kako ga služi rekel čovjek preporod nakon Citroena e sad ti znaj koji je bolji od kojeg .

zagi01

Član
Tu od
20 Pro 2013
Poruka
298
Mislim da je tema puno otišla u off. Previše rasprave o tome ko kakav auto ima i kaj je mijenjal itd. itd

Matek89

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2013
Poruka
149
ajde oglasnik majstori ;)

situacija sljedeća... kupili bi neki traktor 60-70-80 ks 4 klipa....
kod nas nebi radio previše...
iz razloga da se kupi prek računa jer stari nema više nikakvih troškova na obrt-sve rashodovano.... pa nekaj treba kupit ;)

cca 10 000 eura....

njuškalo nam je sirotinja zadnje vrijeme....

kaj bi bilo najbolje oditi van najti neku rbinu ili šta?

Matek89

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2013
Poruka
149
to si i sam razmišljam... nebrem puno love popušit a zadovoljava moje potrebe....
jedino stari rađe gleda zapadnjak neki... al nije ni njemu mrzak zetor...

sad imam massey 294s

Matek89

Aktivni član
Tu od
5 Tra 2013
Poruka
149
je...

al nije dupljak a želio bi dupljaka .. i da je bar 90.g

al zadovoljava me čak i 6245... prije mf-a sam imao 6211 ..

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,484
Ducato, Expert i Jumper su blizanci. Mogu se razlikovati u generaciji.

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,732
Nemam Dukato ali sem pital raznosača novina koji sa njim napravi 8 sati (nekad i više gradske vožnje) kako ga služi rekel čovjek preporod nakon Citroena e sad ti znaj koji je bolji od kojeg .
Što se tiče visine i širine, tu je u prednosti, tu je prednost nema da negdje zapneš glavom i to.
Mjenjač precizan, ali grub i težak za šaltanje, volan bezosječaja za cestu, a tek je ovaj naš u firmi prešao 150 000 km.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
je...

al nije dupljak a želio bi dupljaka .. i da je bar 90.g

al zadovoljava me čak i 6245... prije mf-a sam imao 6211 ..
Zetor, belarus ili od starije garde ja osobno bi gledal same-a nekakvog, hurliman, Lamborghini.

Najnoviji postovi

Na vrh