Nadam se da je odojak dal uha i rep povodom tak dobre kupovineZvuči smješno al dal sa čak 3000. Kuna naravno
Zbog čega? Jer nemaju mogućnost svi kupit nove traktore? Po meni se ljudi moraju pokrivat kak mogu. A ne prekriveno živjeti.....ova stranica je sažetak zašto nam je poljoprivreda takva kakva je.
Nove traktore većinom kupuje mafija koja vara s poticajima, a zapravo ne radi ništa. Ovo malo poljoprivrednika što znam većinom imaju staru gardu traktora i alata i pošteni su radnici.Zbog čega? Jer nemaju mogućnost svi kupit nove traktore? Po meni se ljudi moraju pokrivat kak mogu. A ne prekriveno živjeti.
Ne bih se baš složio sa time... ali no..Nove traktore većinom kupuje mafija koja vara s poticajima, a zapravo ne radi ništa. Ovo malo poljoprivrednika što znam većinom imaju staru gardu traktora i alata i pošteni su radnici.
Slažem se s tobom..mafija se nakotila u vidu švercera..čovjek nemože kupit rabljeni traktor od vlasnika,već samo od preprodavača..isto je s rabljenim automobilima...Ne bih se baš složio sa time... ali no..
Jel vrijede 500 kn sva tri ?Nezna se dali su ispravni.Original od mješalice