• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavi oglasnik i njuškalo-komentar

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
A tak zgeda, al nije tak 😊ne stigem kolko sam u poslu svaki dan nekom, sad kad drva rešim idem prikolicu odma delat, nadam se😇to samo tak zgeda, al u stvari ja svaki dan gledam djelove i nekaj novo smišljam i patentiram oko nje. 😳

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Ja kolko vidim ti misliš samo kako bi radio da bi zaradio a da nebi radio.....

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Prijatelj ja previše i delam, zato su mi i križa stradala i kaj sad hodim po doktorima, evo iskreno meni toga niš ali niš netrba, ali kaj da delam kad imam volju, kaj? Punica i žena mi govoriju da prodamo nekaj a ja gledam kak bi još i kupil nekaj kak imam volju za posel, al ak bu me zdravlje zezalo zbilja bum moral sve smanjiti, sve poslove.

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,310
Trazim same dorado 80 ks s prednjem hidraulikom i kardanom. I naso ga ali sam bio prespor. U biti u jednom danu se prodao. I sad nastavljam potragu i naletim na ovog :

I malo bolje ga pogledam i kad ono to vaj koji mi je pobjegao samo je ureden, nisam ziher dal je sprican ili poliran...

Ovo je oglas od prije:

Fulao sam profesiju, treba ici u sverc komerc...:cool::cool::ppozdrav::cool:

Tajo pajo

Aktivni član
Tu od
22 Kol 2011
Poruka
538
Ima li tko iskustva s ovim traktorom? I vlasnikom?

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,946
Imam jednog 419 + plug + strižna kosa + neispravna freza
novo u centralnom dijelu: kardani, ležajevi, onda lamela.......pola cijene gore navedenog

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Sve je bolje nego gurati MTK, znam da ti treba kao zamjena za spominjani MTK, ali i ja se pitam jel vrijedi te novce :unsure:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Misliš da je ovog neko čuval godinama? To je isto staro i upitno kaj je u njemu prisloženo, a kaj složeno.
Kolega zna najbolje gde on tu sebe vidi i za kaj mu treba, ali za te novce more kupiti traktor s kabinom

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,546
Meštri, koliko po vama ovo vrijedi? 79.god,prvi vlasnik radio cca 3 hektara do 2001. Od tad garažiran, nije šverc, ženin rođo

Prilozi

• IMG_20210514_150813.jpg
    IMG_20210514_150813.jpg
    69.6 KB · Pregleda: 50
O

ObrisanŽ28

Guest
Meštri, koliko po vama ovo vrijedi? 79.god,prvi vlasnik radio cca 3 hektara do 2001. Od tad garažiran, nije šverc, ženin rođo
Dobar ako nije poderan do 2000 eura
Odlična kupovina ako je sačuvan još ako ga dobiješ jeftino.

Najnoviji postovi

Na vrh