Dalisi ga mogao tamo uzeti probne tablice i prvesti se snjime preko granice ili si morao ga sa
Neznam proceduru točno Al sigurno možeš, ja sam išel sam gore i riješil sve u danu. Traktor ide 25 na sat a imal sam 100km u jednom smjeru tak da nisam baš razmišljal o tom poduhvatu a i prijevoz sam slovencu platil 150eura.Kolega je kupil 2019 i Slovenac je rekel da ni bil odjavil traktor 4 dana prije nego ga je ovaj kupil da se mogel otpeljati s njim.Dalisi ga mogao tamo uzeti probne tablice i prvesti se snjime preko granice ili si morao ga sa vučnom vozit?
Pa ti si lud! Koji traktor je u pitanju? Kaj se ti misliš na zrak voziti?Traži mi 400 e za prijevoz imam nekih 300km traktor ide nekih 40km znači nekih 8sati vožnje. Matematikaje jasna da za 8 sati vožnje mi ostaje 400e
Znači dabise i kad bi počeo radit isto pokvario. A ako nemože izdržat taj put pokvarićese kotkuće u narednih 10 dana. I prije 10 godina sam dovezao traktor 220km al je taj išao oko 30km.Na novo imaš garanciju.
Na rabljeno jedino sreću.
Znam jedan slučaj gdje su kupili nekog JDa rabljenog,vozili su par sati i zaribala getriba zbog pregrijavanja ulja(tak je majstor rekao),popravak 40+k kn,traktor nisu slagali...
Radije ispitaj par prijevoznika za dovoz jer neki bubnu cifru pa ako ide ide,a neki su realni pa voze non stop..
Meni su za 60km uzeli 600kn za skipa,a ionak nije bio u voznom stanju.