• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plavkast dim na jednom cilindru

Edin77777

Novi član
Tu od
15 Sij 2025
Poruka
4
Pozdrav Ekipa
Zanima me da li je neko imao problem sa Same argon 75f motorom,
Desava se da jedan cilindar izbacuje dim,
Pali normalno ne troši ulje,
Radi hladan normalno pri zagrijavanju promjeni rad motora gubi snagu i pocinje da puši,
Glava cilindra je reparirana,ponovo sve isto

Posljednje uređivanje:

servissdf

Novi član
Tu od
12 Svi 2024
Poruka
5
Ne ventile, ako je pumpa dizna podesavaju se pume sa specijalnim alatom , dakle ne može svatko to odradit,

Posljednje uređivanje od moderatora:

Edin77777

Novi član
Tu od
15 Sij 2025
Poruka
4
Ok,
To sve, ali jel moguće da se sve to izmjeni da samo na jednom cilindru puše plav dim ,pumpa, glava, dizna,
Mjesto položaja mjenjan opet isto

servissdf

Novi član
Tu od
12 Svi 2024
Poruka
5
naravno da je moguće, ne znam tko vam je mjenjao pumpu i to , ali na izgled izgleda dosta jednostavno
ali vjerujete mi koji to radimo zna biti problema s time a ne tko to bi radio bez opreme i orginal priručnika

Edin77777

Novi član
Tu od
15 Sij 2025
Poruka
4
Tvrdite da je pumpa u pitanju ,
Pošto su pupma dizna zasebna po cilindru
Hvala probat ćemo i to

servissdf

Novi član
Tu od
12 Svi 2024
Poruka
5
ne znam odakle ste, ali ako previše date neče bit dobro ili premalo goriva,i možda ga treba i spojit sa ART

Najnoviji postovi

Na vrh