• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Kupujem plug za vađenje krumpira

Naivac

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
401
Kupujem plug za vađenje krumpira sa kopčanjem u 3 točke.
Hvala u naprid

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,177
Prodaju se dva na fejsu ali za motokultivator ostaje ti jedino preradit ga, ali ruku na srce mali i kasniš zato i ih nema za kupit ja znam da sam na proljece gledo tamo negdje 3mj i bilo ih je zato sam i reko da pogledaš oglase ali očito se prodalo

Naivac

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
401
Kupio bi vadilicu ali da se bavim s tim, to mi je samo za jednom u sezoni pa mi se ne isplati davati 5-6000

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,177
Mislim da je 4000 sa kardanom plus pdv sve skupa 5000 ja sam kupio pred 3-4 godine ju i godisnje vadim do tone krumpira i nije mi zao para, dodem izvadim ga pokupim i vrecu i doma

sttipa

Iskusan lik
Tu od
6 Tra 2013
Poruka
2,289
E bravo!!! I ja tako razmisljam za vecinu svojih stvari!!! Mozda luksuz ali za neke stvari neprocjenjivo!!!
Nego gdje si je kupio??
Pase na TV??

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,177
U mom slučaju barem pola priključaka šta imam mi je luksuz jer mi godišnje netrebaju ni 5-6 sati pojedinačno ali nije mi žao novaca jer obavim posao bez da se mučim zato ako misliš na duže vrijeme kupi si vadilicu i radi ko gospodin ako je garažiraš radit će ti 20 godina bez greške i ako gledaš amortizaciju dođe te ko par večera godišnje...ako imaš inverziju radi sigurno a mislimda bi radilo i bez inverzije jer njoj nije bitan smjer u oba smjera trese isto.
Kupio sam u Danijel d.o.o ali je kolega isaloper reko da se gazda ne javlja više ali ista takva ti je u Panex Agm sa kardanom i pdvom 5t kn

Naivac

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2010
Poruka
401
za 50kg godišnje što posadim bolje mi onda prodati traktor i sve što imam jer se više ništa ne isplati imati.
od velikih voćnjaka što sam prije imao nije ostalo ništa. mala vaga i šverc je jedino unosno

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,177
Ja sadim 40kila i nisam prodo traktor😝
Pa eto ako znaš šta je unosno kreni nitko te ne drži😂

isalopek

Aktivni član
Tu od
15 Ruj 2010
Poruka
528
Da se nadovezem na krumpironju. Ovaj lik s Danijel d.o.o se ne javlja vise, to je istina. U panexu dolazi vadilica krajem srpnja, povetkom kolovoza i kosta 5000+kn.

Na vrh