• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Plugovi Lemken

• Temu pokrenuo lovrenčić
  • Datum prvog posta

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,349
1000028755.jpg 1000028744.jpg
Lemken Opal 090 noviji tip. Planiram zamijeniti predpluznjake. Htio bio uzeti one vece. Di najbolje kupiti?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,751
BKL Rovišće. Tamo sam ja kupovao. Imaju one velike predplužnjake koji su dobrodošli za zaoravanje mase (kukuruzovine).

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,666
Mi ti na lemkenu imamo isto te male i zaoravanje ide bez brige.. Samo malčiramo prije.
A i ti imaš malčer, predplužnjaki ti nisu baš jeftini..
Ja ti imam jedan veliki polovni, ak očeš ti ga dam, pa si još jedan kupiš..
E sad ne znam koji je točno, dal levi il desni 🤦

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,349
Ma potroseni su ovi mali i planiram ih mijenjati...pa sam ipak mislil velike uzeti onda...ja nemam deflektore na daskama...ide lijepo i s malima ali kad vec mijenjam...

Matija_E30

Iskusan lik
Premium
Tu od
13 Stu 2019
Poruka
3,666
A onda okej..
I ja sam mislil velke montirati, al nije bilo problema z zaoravanjempa nek budu v rezervi

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,751
Nije problem tako dugo dok se kukuruzovina malčira. Kad se ide zaoravat odmah iza kombajna onda je to druga priča i zna se štopati. Zato su veliki predplužnjaci u prednosti.

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,349
Pa zato velim, ako vec mijenjam, uzmem vece i onda sam siguran da mogu orat i poslije kombajna...
A posto je jedna brazda onda trebam samo 2...

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh