meki
Aktivni član
- Tu od
- 31 Sij 2017
- Poruka
- 154
Mislim da ovakve zasebne teme nema barem ju ja nisam pronašao. Imam malih problema sa uštelavanjem karburatora na dolmar pili. Principi su dosta isti za sve pile koliko vidim sa onim jednim krugom unazad. E sad koliko sam shvatio nakon tog jednog kruga od 360 stupnjeva unazad najbolje je H puno ni ne dirati. H bi trebalo biti maksimalni broj okretaja do kojih se pila vrti ili tak nešto? Problem je što pila dosta dimi što znaći da dobiva prejaku smjesu.
dotegnuti malo L ili? nemam ono čudo za mjerenje broja okretaja nego to onak od uha radim. Inaće kad dam gas do kraja imam osjećaj da radi još uvijek na malo manjem broju maksimalnih okrretaja nego je radila. Kad ju okrećem u svim položajima na leru radi normalno i ne štuca niti se gasi. Prelazak iz ful gasa u ler je normalan i ne crkava.
Kako onda malo smanjiti te oblake dima. Primjetio sam i da izbaci masno par kapi na asupuh van.
dotegnuti malo L ili? nemam ono čudo za mjerenje broja okretaja nego to onak od uha radim. Inaće kad dam gas do kraja imam osjećaj da radi još uvijek na malo manjem broju maksimalnih okrretaja nego je radila. Kad ju okrećem u svim položajima na leru radi normalno i ne štuca niti se gasi. Prelazak iz ful gasa u ler je normalan i ne crkava.
Kako onda malo smanjiti te oblake dima. Primjetio sam i da izbaci masno par kapi na asupuh van.