P
petrovic
Guest
Koliko se placa analiza tla?
a po čemu je čačanska rana nula a i ljepotica :?:Kontam kaže:Aljmaš o kojim mi to površinama pričamo? Bašić ima 7 ha i on je jedan od većih. Gdje je masovnije sađena i koji sortiment? Znam da jedna ekipa podiže 40 ha, ali nemaju sadnice i kroz niz godina. Treba se držati sorti za turističku sezonu ili knedla sorti. Dugalić je slab sa takvim sortimentom. Od Rutha nemaš ništa, čačanka rana nula bodova,ljepotica i najbolja, o ljepotici se poprečno priča ostaje samo najbolja a ona je bez premca, samo je prvi tjedan osmog mjeseca. Bolja je kruška od šljive, ali... Koliko znam da Dugalić još na stanju ima za prodati šljive, ali nema Marelice, znači po toj logici treba bježati iz Marelice A tek breskvi koliko je zasađeno?
wajbul kaže:a po čemu je čačanska rana nula a i ljepotica :?:Kontam kaže:Aljmaš o kojim mi to površinama pričamo? Bašić ima 7 ha i on je jedan od većih. Gdje je masovnije sađena i koji sortiment? Znam da jedna ekipa podiže 40 ha, ali nemaju sadnice i kroz niz godina. Treba se držati sorti za turističku sezonu ili knedla sorti. Dugalić je slab sa takvim sortimentom. Od Rutha nemaš ništa, čačanka rana nula bodova,ljepotica i najbolja, o ljepotici se poprečno priča ostaje samo najbolja a ona je bez premca, samo je prvi tjedan osmog mjeseca. Bolja je kruška od šljive, ali... Koliko znam da Dugalić još na stanju ima za prodati šljive, ali nema Marelice, znači po toj logici treba bježati iz Marelice A tek breskvi koliko je zasađeno?