To su dva nesposobnjakovica koja se vuku na drzavnom proracunu, sramota za MUP,,,
E BOBIĆ DRAGI ovo kaj si napisal v prvoj rečenici je takva bedastoča da bolje da ju ne komentiram,,,
Dragi moj mursanic, ja i dalje stojim iza svake napisane rijeci ma sto ti mislio o tome,,,
zapravo je*e mi se kaj ti mmislis o tomei kakav je tvoj stav,,,
pitam se samo kaj bi ti ,a i velika večina običnih građana napisala o tim policajcima da su upotrijebili sva dozvoljena sredstva prisile i sva dozvoljena sredstva -,,,,dva na jednog,bahati životinje ,pokazal bi ja njima,idioti,misle da su frajeri ,,,,
Ma koja sredstva prisila majku mu ona dvojica su sramota za hrvatsku drzavu, pa oni neznaju covjeku ni lisice staviti,,,
sto bi tek bila da je kakav kriminalac bio u pitanju,,,
malo razmisli ,uostalom u cjelom drugom djelu si dal dobar dio odgovora ,,,s tim da bi još bili pozvani i kod voditelja ispostave na razgovor ,a poslje bi ih videl kak šetaju i čuvaju groblje,,,,,kad bi samo znal koliko su oni papirologije kasnije morali napisat ,s točno identičnim podacima ,jer je to mogel bit sinek od nekog UDBAŠA pa da vidiš stegovnog za njih i suspenzije -prekoračenje ovlasti itd,,,
Gle, kako pisu ljudi koji su bili tamo, gospon el' bahati je komentirao postupke policajaca koji su smirivali one strankinje koje se cuju u pozadini, pretpostavlja se s namjeromda iste pobari nakon svega, no nebitno,,,
nakon toga su njega legitimirali a on je odbio pokazati dokumente bez da oni pokazu svoje znacke, sto ima je bila duznost pokazati bez obzira sto su sluzbene osobe,,,
nakon sto im doticni nije zelio dati osobnu odlucili su se na sredstva prisile i tu tek nastaje problem jer su nesposobni, jer neznaju ni polupijanom covjeku staviti lisice i zato smatram da su oni šrot, sirovine ili kako ih vec hoces nazvati,,,
a proba ih vidjet kad te zaustave kao ljude koji svoj život riskiraju u poderanim hlaćama imaju dvije-2 majice na godinu ,koje moraju stalno bit čiste i uredne ,aj ti probaj z dvije majice ,,,,
Ako cemo o riskiranju. a dalo bi se pitamja tebe koliko li onda primjerice riskiraju profesionalni soferi kadsjednu za volan koji im zivot znaci, koliko li risliraju oni koji rade na bausteli i penju se na prekolekoliko desetina metara u zrak, koliko li tek oni riskiraju a vjeruj mi nemaju benificije a niti pola polace koju dobivaju onakvi nesposobnjakovici koji se kako sam rekao vuku na teret sviju nas,,,
i da ne nabrajam dalje jer vjeruj mi dalo bi se da bi svima pao mrak na oci kad bi vidjeli koja je to kobasica od posta,,,
zelio sam jos samo spomenuti da ti ljudi bez benificija odrade svoj puni radni vijek i ne dobiju niti pola zasluzene mirovine koju bi trebali dobiti za razliku od onih kretena koji ce sa cetrdeset i kusur godina otici u "zasuzenu" mirovinu te istu uzivati prekonekoliko godine dok ce recimo onaj baustelac "ako je doceka" svu svoju mirovinu dati na lijekove jer se covijek potrosio dok nije bio izlozen riziku kao "neki"
i da skratim ovo nije humanista ,ni domoljub jer prvo ne poštuje UNIFORMU OVE ZEMLJE,,,DALJE VIŠE NEBI JER POLAKO GUBIM ŽIVCE ...
Ne moras vikati ja te jako dobro cujem,,,
a kaj se tice zivaca bilo bi mozda dobro da odes kod nekoga tko ce ti dati strucnu pomoc,,,
ili nađi brate nesto za poje*ati da se malo smiris,,,
hi):