Mene baš briga jel si bil ili nisi ,,i de ,,,i nevidim otkud ti pravo da pišeš da se ku,,,m s time ,,ako baš želiš možemo popričat osobno ,možda ti tad budu neke stvari jasnije ,
no vjeruj mi da je bolje da ti osobno razmisliš o svom pisanju i vlastitim animozitetima,prema UNIFORMI -odnosno ovoj DRŽAVI ,
ponavljam svijet je velik i niko nikog ne prisiljava ,da nemre otič negdje gdje če obožavat UNIFORMU,te DRŽAVE,-pritom me tvoja nacionalnost uopče ne zanima .
No pisao si s jasnom mržnjom prema HRpoliciji,,a neznaš ni zakon ni način rada u istoj ,,da traljavo to izgleda definitivno ,,
.A po svojoj DRŽAVI HRVATSKOJ nedam i neču dat pljuvat ,pa da si za glavu veči ,ak se nisam četnika ,hvala bogu bilo ih je ,boga mi neču ni tebe ni bilo kog drugog....
takav režim u sk traje već par godina, a rijetkost je i viditi neregistriranu čezu na cesti, jel se svi boje visokih kazni (oko 7-8000 kn) a svaka se čeza može registrirati, ali se mora raditi atest za nju... Znam lani slučaj da je čovjek dobio kaznu za gumenjak...
Sve je to svugdje isto,dobri i loši su uvijek postojali bilo kuda da okreneš,osobno izbjegavam u velikom luku zakon,policiju,kriminalce,imao sam prije nekoliko godina premetačinu i vidio sam kako se ponaša 5 policajaca na jednom mjestu,svaki drukčije,eto i sada u mom kraju opet je počeo harati krivolov,jedan od kolovođa je pripadnik interventne policije koji se ne libi ići i javno i što sada,da zovem gore u ZG da ga cinkam , nema šanse jebe mi se za krivolov ali ako slučajno što zažviždi pokraj mene ja znam kako i koga budem posjetio po mraku sam bez svjedoka a kakva je to bagra krivolovaca ,malo netko nekog skrati za glavu :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
A to ti je tako kada se dođe u šumu bez kondicije,istina ovi Ararovi su mršavi,istina nisam ih vidio godinu dana.Dođeš u moj kraj tetu liju skratiti za rep,budem te ja prošetao kroz šikare,pa da vidiš da i sa mojom kilažom se može u prirodu.