Mene baš briga jel si bil ili nisi ,,i de ,,,i nevidim otkud ti pravo da pišeš da se ku,,,m s time ,,ako baš želiš možemo popričat osobno ,možda ti tad budu neke stvari jasnije ,
no vjeruj mi da je bolje da ti osobno razmisliš o svom pisanju i vlastitim animozitetima,prema UNIFORMI -odnosno ovoj DRŽAVI ,
ponavljam svijet je velik i niko nikog ne prisiljava ,da nemre otič negdje gdje če obožavat UNIFORMU,te DRŽAVE,-pritom me tvoja nacionalnost uopče ne zanima .
No pisao si s jasnom mržnjom prema HRpoliciji,,a neznaš ni zakon ni način rada u istoj ,,da traljavo to izgleda definitivno ,,
.A po svojoj DRŽAVI HRVATSKOJ nedam i neču dat pljuvat ,pa da si za glavu veči ,ak se nisam četnika ,hvala bogu bilo ih je ,boga mi neču ni tebe ni bilo kog drugog....
.. da nisam dobio laktom u rebra od žene..bilo bi još rasprave...takav režim u sk traje već par godina, a rijetkost je i viditi neregistriranu čezu na cesti, jel se svi boje visokih kazni (oko 7-8000 kn) a svaka se čeza može registrirati, ali se mora raditi atest za nju... Znam lani slučaj da je čovjek dobio kaznu za gumenjak...
Sve je to svugdje isto,dobri i loši su uvijek postojali bilo kuda da okreneš,osobno izbjegavam u velikom luku zakon,policiju,kriminalce,imao sam prije nekoliko godina premetačinu i vidio sam kako se ponaša 5 policajaca na jednom mjestu,svaki drukčije,eto i sada u mom kraju opet je počeo harati krivolov,jedan od kolovođa je pripadnik interventne policije koji se ne libi ići i javno i što sada,da zovem gore u ZG da ga cinkam , nema šanse jebe mi se za krivolov ali ako slučajno što zažviždi pokraj mene ja znam kako i koga budem posjetio po mraku sam bez svjedoka a kakva je to bagra krivolovaca ,malo netko nekog skrati za glavu :icon_lol::icon_lol::icon_lol:
A to ti je tako kada se dođe u šumu bez kondicije,istina ovi Ararovi su mršavi,istina nisam ih vidio godinu dana.Dođeš u moj kraj tetu liju skratiti za rep,budem te ja prošetao kroz šikare,pa da vidiš da i sa mojom kilažom se može u prirodu.