iwanho je logično mi je, 'stara' zagorska je puna puna, ljudi na posao, i s posla svakodnevno i to je auta i ljudi koliko hočeš, skoro da se više niti ne bude dalo niti preticati od gužve.
bhorv niti se pravim pametan, a niti to nisam :icon_rofl:
Ali drago mi je da smo to 'riješili', da zimske gume po zimi treba imati.
bhorv ali čisto ono da te 'bocnem' kaj bi ti onda predložil, da ujutro kad idem na posao i vani je 0,1,2,3,4 stupnja imam zimske gume, a kasnije kad se vraćam s posla da imam ljetne?
A ovo da sam se našel uvrijeđen, gle, imam dvoje malih, koji su siročići na cesti, hebeš mene, meni je njih žao!
Velim, to je prestrašno koliko danas vozači nemaju 'razumjevanja' za pješake, bicikliste, prestrašno.
I danas kak svi jure, i naravno koče ono 3.5mm prije nego nekog udare, i onda da još nema zimsku gumu, nah, bezveze...
Ja bi uvel svim vozačima obaveznu šetnju gradom da svi budu i malo sudionici kao pješaci!
Ali bude to polako došlo na svoje, shvatili budu svi da nije baš najzdravije non-stop biti u autu i ići s njime i na wc!
Hebate, pa koliko puta me strah kad idem preko zebre i to sa semaforom. Ti miša pa to se 'ulijeće' sa 100 km'h i koči, kak sam rekel tik u zadnji čas. Svi 'glume' vozače f1, svi, a pojma nemaju, pojma! Kad ih staviš na trkaču stazu, useru se ili od straha, ili su nakon 3 kruga u pijesku, krovu.
Ljudi imaju pun racku problema, zdravlje nam je ovih dana jednako nuli, gotovo da i ne znam 'nekoga' ko nema nekih problema!
I sad još si 'stvarati' probleme s tehničke strane je ne bedasto, nego ludooo.
Sad će netko reći i finacijsku stranu, je, hebat ga, auto je luksuz, oduvijek bio, i bude! Ali postoji i ta 'kombinirana' guma za ljeto i za zimu, i vele da 2-3 godine je ok, da se da s njome, a to je takionak za današnje vozače, guma dala svoje i po broju km a i po svojim svojstvima.