Mene je u nedjelju 14.02. riješio presretač za 250 kuna, i još sam dobro prošao, moglo je bitii oho ho više. Pošto su u mojem selu učestale prometne nesreće sa smrtnim posljedicama, sad je na redu represija, a ja naivni nisam ni skužio da me prate, vidio sam auto da ide iz smjera Slanja, auto ko auto.Bila je kiša, držim van naselja 80, ulazim u Ludbreg, znak je kod groblja, a prve kuće tek oko 100 metara od table, još sam na 80, smanjujem prema dolje, kod prve kuće na 60, i onda upale onaj svoj plavi Betlehem u autu, vidim, najebo sam. Parkiram auto sa strane, izlazim van sa novčanikom, službeniku velim da znam sve, prebrzo sam ušao u naselje, veli on da nisam bio ni vezan (istina), provjera guma na autu (imam m+s, ali krivu dimenziju), opreme, alkotest (0,00000). Platio sam 250 kuna za pojas, za brzinu sam dobio usmenu opomenu, i sav sretan što nije bilo i više idem dalje svojim putem. Vračajući se doma, vidim ih na početku sela iz smjera Slanja kod autobusnog stajališta, okrenuti prema Ludbregu čekaju sljedeću žrtvu. Jučer i danas radarske kontrole, tako da kad idete kroz Hrastovsko, smanjite gas.