• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,717
Malo zagledavam dodatnu opremu. Penzije idu gore pa da se to odmah nekam uloži. Premišlavam i o satelitskoj televiziji, ali ne znak kulka je pretplata. Kaj mi to nebi odneslo i penziju i poticaje. Bolje gledati v nebo ili v kupačice kak se sunčaju. Sikak ne mislim daleko od obale. Kapa kapetanska? Možda tko ima rabljenu? Nudim za nju dva potrošena lanca od motorke.

Prilozi

• vuže za karič.jpg
    vuže za karič.jpg
    37.6 KB · Pregleda: 16
  • sidro za karič.jpeg
    sidro za karič.jpeg
    9.1 KB · Pregleda: 16
  • vesla za karič.jpeg
    vesla za karič.jpeg
    4 KB · Pregleda: 16

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Ovo sve je dodatna oprema koja je manje bitna.

Poznato je da je ženama na brod pristup ograničen. Mogu biti samo putnice ili pratilje mornara. a i tak su na brodu nepoželjne.
S druge strane postoji vjerovanje da jedna gola žena na brodu ima moč smiriti pobješnjelo more.
Više golih žena najvjerojatnije može smiriti ocean.... ali to je več neka druga priča.....

Moja preporuka za onaj tvoj lavor kojim misliš ploviti svjetom je jedna ovakva na pramac, po mogučnosti od kamena radi manje brige oko održavanja i da dulje traje ako je posada brojnija.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Svoj svome, a vi ostali se...

Izdvojio sam iz komentara ispod teksta:

Miodrag Čamak
prije 19 sati

Inače ova olakotna da ima djecu i da mu vozačka treba zbog njih, u naj manju ruku trebala bi biti otegotna, razlog jasan pijandura, djeca i volan nikako ne idu zajedno!!!
68
0
ODGOVORITE

Veli Medo
prije 17 sati

Hrvatska je postala tipični južnoamerički tip katoličke tvorevine premrežena korupcijom, kriminalom, bezakonjem i paravojnim skupinama.

Itd. 👏👋👋👋

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Varaždin je u novoj Sahari, pa se ti sad španciraj, nit' lepeze ne pomažu...
Lepeze.jpg

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Tak smo cvili i prije cca mjesec dana, a onda smo gledali kud onaj crni oblak skreče.... nadam se da nebu tak i nakon ove (kak oni vele) kupole...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,953
Vi to coprate, ak je, sram vas bilo. Dosta je bilo grdog vremena, dosta 🤕

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
Bit će kako mora. 37°C je u hladu od 13 do 17h onda krene malo ohanjavat.

Ako se provozaš njivama, po lenijama puca 39°C

A ovo što Muhač veli, već neki meteorolozi pričaju o mogućim novim olujama, bez isključenja superćelija 🥰 Ja sam spreman, ionako sam već propao 🤣

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,782
Ne copram, samo malko pušem na ovo toplije vreme.
Mi ionak ne određujemo kak bude, samo se možemo nadati najboljem

ZGseljak

Iskusan lik
Tu od
21 Srp 2018
Poruka
2,911
Vozim se se maloprije s posla i slušam na radiju vijesti, među ostalim kak su neke naše znanstvenice dokazale kak je facelija prirodni neprijatelj ambrozije( svaka im čast, ajd nešto korisno od njih). I onda krenu dalje gluposti, kak se se po Zagrebu ambrozija ubrzano širi.... A razlozi za njezino širenje su klimatske promijene :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO:.....pa jel stvarno misle da smo svi tak glupi? Odma su mi na pamet pali kriminalci koji su na teret države, a nakon njih gotovani koji čekaju da im zrinjevac pokosi ispred dvorišta.
Al to je samo moje mišljenje

Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,289
Jel ima neko iskustava sa ovakvim kuhalima? Ovo je prijenosno za kampiranje.

Najnoviji postovi

Na vrh