Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,926
A ko vrag bu živel tak dugo?
Bum prešišal i Manolića
Bum prešišal i Manolića
Pa do onda više nebu ni otpada.Danas sam podignuo novu osobnu!
Podaci na njoj su me malo zabrinuli:
Vrijedi do: 03.08.2063.
Da završiš u invalidskim kolicima!Sa kolko se more najranije u penziju? Kakvi uvjeti su najbolji osim godina i staža?
A bratstvo?
Kupili ih Esta Bombe...Oni su delali strojeve za drvnu industriju
Grad Zagreb zajedno sa Zagrebackom zupanijom, ali ajmo se samo na Grad Zagreb bazirat je najbogatiji grad i zupanija u RH. Najvise prireza. T.T. eko aktivist do sada, do ovog dana, datuma i ove sekunde je digao kredit za restrukturiranje Holdinga, pod prvim vecim pritiskom od zaposlenika cistoce je potpuno popustio i pristao na sve i jedan zahtjev sindikata. Iz moje perspektive jedino ispravno, mi sljakeri zasluzimo svaki cent, ali iz perspektive gradonacelnika najbogatijeg grada, jako lose. Morali su se dogovorit i napravit kompromis, princip je u politici dosta bitan. Naravno da ce sve korisnici platit, to uopce nije upitno. Uveo je ZG vrecice, na brzinu smisljeno odvajanje otpada. Umjesto najavljenog projekta negdje izvan Zagreba za spalionicu otpada. Po ljeti se proizvodi struja, po zimi topla voda za toplanu. Novci iz EU. Ne gdje su ljudi, nego gdje ljudi nema. U okolici sigurno ima takvih mjesta gdje bi takva spalionica imala minimalni ucinak na moguce zdravlhe ljudi. Problem Jakusevca nije rijesen. Legla crva se radaju u kontenjerima za biootpad, sto je sasvim normalno i prirodno, ali za najbogatiji grad u RH nije ugodno za vidjet. Dalje sto je napravio je zatvaranje jedne prometne trake, u ulici gdje je vrtic i ostali sadrzaji za roditelje koji ostavljaju svoju djecu svaki dan prije posla kako bi mogli platit prirez i ostalo te pretvorba u biciklisticku traku. Smanjenje parkirnih mjesta, broja i duzine kako bi napravio biciklisticku traku. Pucaju sve cijevi, kao i drugdje u RH, nista cudno za RH, a jos se spominje pokojni. Do kada ce se cekat T.T. i ekipa? Do kada ce se izlike izvlacit? On je dobar i posten covjek, al ne moze bit gradonacelnik. Neke stvari se moraju rijesit kroz 2,3 poziva. To funkcionira posvuda jer su ljudi jos uvijek evolucijski blizi zivotinjama nego uzvisenim moralnim bicima. Nemam nista protiv njega, stvarno, ali to sto on (ne)radi od glavnog i najbogatijeg grada u RH nije dobro.a nakon njih gotovani koji čekaju da im zrinjevac pokosi ispred dvorišta.