Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,928
Uuuu, ja odavno ne nosim vuru!
Ne znam kak tvoja, al moja je 60min/vuru, pa ko oće....Zavisi kolki su ti poticaji. Moja vura je skupa 🤣
O kakvom ti iskustvu? Ove lete sam pobral tek 5 tona🤭. A brali smo jučer jer smo znali da bu danas kiša. Prati malo prognozu🤣Dogovoriti ćemo se, ljudi smo. Bitno je i to ako se ima iskustva, onda je to to.
Samo danas ništa od berbe. Evo upravo smo se vrnuli iz voćnjaka. Otresli 2 reda i polila nas kiša koje nema nigdje u prognozi. Sumnjam na urotu....
Ti se držiš one, rekli bi nordijci (Norvežani):Kabanica i ćimice za da vidiš posla hahaha
Pratim paralelno 3 prognoze: radar i vrijeme, accuweather i pljusak kunovec (najbliža mi mikrolokacija), Danas su sve tri bile različite. Prema jednoj bila je vjerojatnost 50% za kišu oko 13 h. Kiša se spustila u 8, a ve u 13h sija sunce da je milina. Idemo pokušati opet.O kakvom ti iskustvu? Ove lete sam pobral tek 5 tona🤭. A brali smo jučer jer smo znali da bu danas kiša. Prati malo prognozu🤣
Imaš sliku tog odijela?Iskreno da, prošle godine sam kupio kompletno odijelce za kišne uvjete, da sam znao, kupio bih ga i ranije, za rad po dvorištu i takve stvaro dok pada kiša, ZAKON.