Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,922
Pa nekad treba baciti kamen u vodu da se vide valovi!
E pa zgrožen sam kako ti štitiš njega i takve. Pitam se zakaj...Ne branim njega ili nikoga iz njegove (ili iz bilo koje) stranke, ali navedi bilo koga drugoga bitno različitog od njega?
S razlikom da je taj čovjek ipak doktor znanosti, za razliku od "šeksovih sinovaca" i sličnih.
A koji su "takvi"? Onda navedi one koji danas jesu svijetla točka, i prosvijetli me, jer ja sam očito glup i ne bi trebal imati pravo glasa.E pa zgrožen sam kako ti štitiš njega i takve. Pitam se zakaj...
Taj čovjek je za HR ništ koristi...
Toliko koliko on bude pomogao HR čovjeku, tebi i tvojem susjedu, korisnije imaš crno ispod nokta.
Ako je on i takvi za tebe svjetla točka onda ne znam što više o HR misliti. Gasimo svjetlo, motajmo kablove i dignimo sve u zrak...
Ne kužim, kaj očekuješ da novinar objavi excel tablicu sa svim takvima odjednom ili kaj? On je za mene nepodoban jer ovdje očito nekaj smrdi a ne zato jer glumi velikog Hrvata (to mu je zanimanje). Zakaj je olajavanje kad su podaci javno dostupni i provjerljivi? Jer normalno da čovjeku koji je saborski zastupnik sva primanja odlaze na kredit i da mu ostaje 85€ za život a nema ušteđevine. Jer normalno da mu Gucić posuđuje 30 000€?Nikomu ne mislim brojiti novce...ali smeta me kad se nekog "nepodobnog" izvleče i razapinje. I o tome cijelo vrijeme govorim.
Da su objavili tablicu svih, onda bi to bilo vjerodostojno i korisno. Ak je lopov, nek ga se osudi, nemam nikaj protiv. Ovak je to obično olajavanje s ciljem diskreditacije.
Oćeš reći da Zg i St sad lošije funkcioniraju nego kad su Kerum i Bandić bili na vlasti? Imaš neki konkretan argument ili je tvoja konstatacija insprirana svjetonazorom koji nije tebi po volji?Glede Puljkovih...da su ostali u svojim strukama, ostali bi po nečem prepoznati ... ovak su spali u kategoriju (ne)možemo ... a Split je jednako dobro "organiziran" kak i Zagreb. No, očito je politika unosniji posel...