• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
638
Samo kome? Uhljebima i (možda koja kap) penzionerima (da bi opet glasovali za uhljebe).
Za radni narod - slabo do nikaj...
Paaaa radni narod si ionako sam zaradi za plaću, a uhljebima - po definiciji - netko drugi mora zaraditi plaćicu. Država je tu da ispravi tu povijesnu nepravdu,i uzme onima koji nešto malo imaju i onda to daje/preraspodjeli onima koji si sami ne mogu sami zaraditi plaću. Tko ne bi glasao za takav, pravednički, sistem.......? A ako baš jako oćeš ostati na vlasti - onda maksimaliziraš broj uhljeba, jer ne zaboravimo - i uhljebi su glasači (doslovno ovisni o sistemu preraspodjele). A kada si financijski ovisan o nekome - onda si siguran glasač.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,690
Samo kome? Uhljebima i (možda koja kap) penzionerima (da bi opet glasovali za uhljebe).
Za radni narod - slabo do nikaj...
Naj se penzioneri ne uvrede ... ne laje pes radi sela, neg radi sebe ;)
(morti i meni skoro kaj kapne, sam da ne bu kap :ROFLMAO: )

Najnoviji postovi

Na vrh