• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Axial

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
638
Samo kome? Uhljebima i (možda koja kap) penzionerima (da bi opet glasovali za uhljebe).
Za radni narod - slabo do nikaj...
Paaaa radni narod si ionako sam zaradi za plaću, a uhljebima - po definiciji - netko drugi mora zaraditi plaćicu. Država je tu da ispravi tu povijesnu nepravdu,i uzme onima koji nešto malo imaju i onda to daje/preraspodjeli onima koji si sami ne mogu sami zaraditi plaću. Tko ne bi glasao za takav, pravednički, sistem.......? A ako baš jako oćeš ostati na vlasti - onda maksimaliziraš broj uhljeba, jer ne zaboravimo - i uhljebi su glasači (doslovno ovisni o sistemu preraspodjele). A kada si financijski ovisan o nekome - onda si siguran glasač.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,697
Samo kome? Uhljebima i (možda koja kap) penzionerima (da bi opet glasovali za uhljebe).
Za radni narod - slabo do nikaj...
Naj se penzioneri ne uvrede ... ne laje pes radi sela, neg radi sebe ;)
(morti i meni skoro kaj kapne, sam da ne bu kap :ROFLMAO: )

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,174
Naj se penzioneri ne uvrede ... ne laje pes radi sela, neg radi sebe ;)
(morti i meni skoro kaj kapne, sam da ne bu kap :ROFLMAO: )
Auuuu, koji tebe posel čeka ;)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,088
Da ne prođe dan, a da ne spomenem narančastog. Čitavi svijet zabrinuti zbog cijene nafte osim jednog čovjeka, onog koji je sve to zakuhao. Valjda se ne mora brinuti jer imaju velike zalihe koje su pokrali u prošlim ratovima.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,893
Baš bi bilo zanimljivo koliko bi milijardi odjednom zasukalo rukave, pljunulo u šake, uzelo motiku u ruke, te bi postali influenceri na žarkom suncu, u pokušaju uzgojiti "malo hrane za preživjeti"...
Cijenjeni kolega @plus ,ovo vaše pitanje je pogodak u sridu,ali ne kao pitanje već kao odgovor na moje pitanje kakvi smo to mi ljudi. Osobno poznajem dosta ljudi koji su otvoreno rekli ,"...rađe konop oko vrata,nego motiku,ili plug u ruke...". E sad da to kažu oni kojima je zemlja iz opravdanih ili ne opravdanih razloga dogodila,dozlogrdila, zbog teškog života, suše i svega onog nesimpatičnog, ja bi to razumio, nego to govore uglavnom oni koji nikad prav za prav nisu ni živjeli od poljoprivrede .
Hvala bogu mislim da ipak većina nebi digla ruku na sebe, ali to su potencijalni kriminalci i lopovi u prije navedenoj situaciji. Stoga oni od svog života neka rade što hoće, Bože im oprosti,I meni što tako razmišljam,a trud svakog vrijednog čovjeka neka ostve na miru.

Futa

Aktivni član
Tu od
13 Lis 2023
Poruka
85
Takvih koji ne bi delali ima koliko hoćeš, ali sam siguran da zagusti, da bi išli otimati od nas kaj delamo.

Najnoviji postovi

Na vrh