• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,527
Ili je pijača ili sila gravitacije. Mislim da je u pitanju i jedno i drugo samo ne znam u kojem omjeru. Čisto ili pola-pola? :ppozdrav:
S obzirom da je penzija mala za druga poticajna sredstva se nema para. Samo domaće.
 

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,458
Eh, taj Interpol?
Da su guglali "muha".......
TRI SU MJESECA prošla otkako je Mohamed Amra, zloglasni šef bande poznat pod nadimkom Muha, pobjegao iz policijskog kombija dok su ga vozili u zatvor.
 

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,458
1. Zanimljivo, MUVA ima najmanje dvostruko značenje!:unsure:
2. Mislim da je sada kasno, internet te locirao!😛
3. Podsjetit ću drmatora na ovom forumu :ppozdrav:
 

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,527
Počela je kolati priča kak je jeden turist napisal da je, dok je plovil svojim čamčićem, videl kita vu našemu moru. Na to su odmah doleteli nadležni iz turističke agencije i šteli su mu naplatiti 500 eurića kak ti naknadu za gledanje kita koji je rijetkost vu našem moru. Turista se bunil, ali je videl da vrag bere šalu i onda je rekel da to možda ipak nije bil kit nego dupin. Dobro, ako je bil dupin onda je naknada samo 300 eura, rekli su mu nadležni. Čovek je platil jer je i to bolje nego da doznaju da kita nije gledal sam nego su ga gledali i žena i deca i to četvero malih i dvoje starijih. Na kraju je bil sretan kaj se tak dobro zvlekel.
 

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,456
Znači i mene čeka kazna..... u ovom tamnom kružiču su bile neke dvije peraje samo sam malo prekasno okinul...

 

Najnoviji postovi

Na vrh