• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,482
@Scukaf ne vrijedi, moraš ostaviti da ljudi sami dođu ili ne dođu do određenih spoznaja,kod mene u okolici su slične situacije,i ma što jedni drugima govorili ne razume se,kao da istim jezikom ne govore.

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,180
Kod nas je bilo problema sa prijašnjim svećeničkom, sad više nema problema, to ti sve govori

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,945
Govorimo svi isti jezik, ali oni generiraju svaki svoja "malo posebnija" pravila. Ja bi rekao treniraju strogoću. Pa sretno nam i im bilo, (Afriku smo prevazišli, misliti znamo i svojim glavama).
ŽIvot nam bude pokazao...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,426
Dečki, takvim razgovorima nije mjesto ovdje. Pogotovo ne iza leđa onih koje se to tiče.
Problemi se rješavaju na izvoru, pa nesporazume riješite tam.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,853
A kad konj ritne kralja?
91728adb-2bdf-49bc-9a87-6834aa5b53ed.jpeg

Partija ljudskog šaha održana 1924. godine, završila je remijem​

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,679
Nekaj si gruntam da li je moguće obrađivati zemlju i orezivati lijesku online? Sve mi se čini da je to moguće samo treba imati dobru vezu i učlaniti se u partiju koja je na vlasti. Ako se moglo ratovati od 91.-95. online iz Amerike, Njemačke, Francuske.... i steči status branitelja i pobrati za to zasluge onda se sigurno more i poljoprivreda tak delati. Internet imam, laptop imam. Još samo se moram raspitati kakva je situacija oko učlanjenja. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:
Ovo nikak ne spada u politiku već u unapređenje poljoprivrede pa molim da se to tak i shvati. Unaprijed zahvaljujem.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,853

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
9,853
Koji jebeni naši? Jurop odlučuje!
-Talijani kupuju sve do Splita
-Orban već ljetuje na otoku u Primorju
-Erdogan napravio đamiju u Sisku na mjestu onog štaba pred 500 godina.
- sad će Srbi dobiti popizditis!
- vojnike šaljemo u .......

• Tužno
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh