• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,760
Odlazak na misu, na groblje, posjet prijateljima nakon toga, pa objed s obitelji meni vrijede više od pišljivih 80e.

Uostalom, poslovica veli: ak se izbori dobro pripreme, glasovanje nije niti potrebno. To se svaki put u zadnjih 25 g. i dogodilo.
A u slučaju da jedan kandidat ipak iznenadi, vrijedi pravilo da izbori nisu bili legalni, pa ih treba ponoviti.

Ovo su definitivno zadnji izbori na koje sam izašel i to u 18.45.
Da sam bar zakasnil...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,054
Ne kužim Vas, nudile su Vam se ne jedna, nego dvije cure, samo birajte koju čete, a Vi - ništa... koji Vam je vrag...
Pa i ja sam danas imao relativno miran dan, bio na biralištu, spremio finu teletinu - za prste polizati, podružio se s našim župnikom i njegovim dečkima dok su nam došli na "božićni blagoslov kuće", do malo prije su nam bili susjedi kod nas, na kartanju.
I zašto i kome da se žalim?
A Vi se žalite, a bile su su Vam u ponudi dvije cure danas. Eeeee lijepi moji, utekla Vam je danas baba s kolačima.
Još budemo trošili peneze na nove izbore, (hebiga ne bu Plenković imao za poticaje, tko zna, ne znam ja.) na još jedan krug izbora.
Zanimljivo je skužiti gdje je najmanje ljudi izašlo na birališta. Zašto, koji je to vrag, zar im nitko od kandidata nije drag?

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,054
Nije trebalo niti prvog...svakak idemo propast, a sad je to i službeno potvrđeno.
Još Hrvatska ni propala, dok mi živimo...

tak nekak idu riječi jedne pjesme ;)

Ovih sam dana nešto čitao i o "tipu" koji je poklonio svašta talijanima, nije volio židove i druge, pa je na kraju balade u ženskim haljinama kidnuo, čitao sam i gdje je rođen, "koje škole završio". Pa i da je ako sam dobro zapamtio bio u prostoriji dok je izvršen atentat na velikana Radića...
Na kraju je pisalo da je šteta što nije visio naopačke kao Musolini.

Je li možda on i njegovi današnji sljedbenici, zagovornici i reklameri programer boljeg života za HR???
Deda od mojeg šogora je odgulio Goli otok, ali je u devedesetima gnjevno rekao: ak smo do sad živeli vu mraku, hebem mu mater ko je svjetlo vužgal... izrekao je to ispred ulaza u VŽ kirurgiju... Bio je znalac, čovjek, gospodin.

@ZJ što je sad narod koji je izašao na birališta pogriješio, službeno. Molim te prosvijetli sve nas koji ne znamo.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,760
Još Hrvatska ni propala, dok mi živimo...
…rekel je S. Radić na samrti…

Ljudima kojima nije stalo do vlastite zemlje, svaki je vladar dobar. To su ovi izbori najbolje pokazali.
Nesposobna lijenčina da bude najprije predsjednik vlade, a onda i dvaput predsjednik države, dokazuje da je narodu totalno opran mozak i/ili ga (više) nije briga, jer ne vidi budućnosti. Uostalom, to i demografija dokazuje, jer ne živi čovjek samo o kruhu...

U vremenima pred rat trebamo državnika, poput dr. Tuđmana ili Orbana ili Fica, a ne ove lijene i nesposobne briselske dupelisce, koji vide samo sebe i koji bi i Boga z oltara ukrali da mogu...

Demokracija je hegemonija većine - koja je pogriješila...eto.

Napisal bi još svašta, ali čemu?

Posljednje uređivanje:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,054
Ne mislim da sam samo ja uvijek i u svemu u pravu, niti bi tako ikad mislio. Uvijek znam da svaka osoba ima svoje mišljenje, svoj stav i pravo da baš sve to tako je.

Lijepi dan Vam želim svima. ☕️🥃

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,532
Ako ne otvoriste, evo to bi zvučalo ovako. Usudim se reći davno rečeno a baš proročanski .
Mozda je nekada davno, u nekom drugom vremenu i nekom drugom prostoru bilo neophodno da se covek bori za slobodu i zivot. Danas ovde Geteova misao ("Svako zasluzuje slobodu i zivot, ko se svakodnevno bori za njih") zvuci naivno kao dječija pjesmica. Ovde je uzaludan svaki rad i borba obicnog coveka. U drustvu u kome zivimo, ispod donje granice podnosljivosti, vladaju oni koji gledaju samo svoj osobni interes, gaze norme morala, bore se za pozicije i vlast. Izlaza vise nema, krug je zatvoren. Za nas vise ne postojite, mi vam ne vjerujemo, izgubili smo svoje očeve, svoje ideale, svoju prošlost. Proklinjemo vas zbog toga sto više ničeg nema pred nama.

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,710
Kod nas se veli: "Probaj si sam pomoći pa ti bu i Bog pomogel".
Ne treba biti malodušan. Svaki problem je rješiv, samo je pitanje kojim alatom.

Najnoviji postovi

Na vrh