Cijenjeni kolega @plus ,uz dužno poštovanje prema vama i vašim za mene ponajprije roditeljskim godinama, a nakon toga i priličnom životnom, radnom iskustvu, sposobnosti,i stručnosti,mislim da bi trebali znati da je jedino što nadilazi svemir, ljudska glupost, a ovdje u ovom tekstu je ona očita i na djelu,podpomognuta ljudskom zlobom i zavisti .Eto to su naši suvremenici, koji ponosno i uzdignute glave hodaju pokraj nas ulicama naših gradova i sela. Uzgajamo sami sebi sve više budala.
Ne ja nego netko mudriji od mene rečeAjde na birališta tko još nije bio. Nemojte propustiti to drugima. Čestitke varaždincima na izlaznosti.![]()
Hebat ga sad, moram ti dati nekakav suvisli odgovor.Ajde na birališta tko još nije bio. Nemojte propustiti to drugima. Čestitke varaždincima na izlaznosti.
Da, i da još ne pozabim nekaj dodati glede sporta. Sport je postal zanimanje, a ne zanimacija za bolje zdravstveno stanje. Dok se budu cijenili poljoprivrednici i proizvođači hrane, koji moraju puno, puno više znati o svemu i svačemu, i kad oni budu mogli od toga dobro živjeti onda budem i ja cijenil sport i sportaše. Posebno se osvrćem na poljoprivrednike, budući da je ovo poljoprivredni forum, ne podcjenjujući time sve vrijedne ljude koji žive od svojega rada i svojih žuljeva.
Ja nisam rekao da su svi pošteni, a tako sam napisao i u prvom komentaru ...@AntonioJD ti se pronašao u mojem komentaru, super, uvjeri me sad s nečime da su / ste svi pošteni, ispravni do koštane srži itd.
I svi ministri u Vladi su bili pošteni, a ono deseci smjena...