Cijenjeni kolega @plus ,uz dužno poštovanje prema vama i vašim za mene ponajprije roditeljskim godinama, a nakon toga i priličnom životnom, radnom iskustvu, sposobnosti,i stručnosti,mislim da bi trebali znati da je jedino što nadilazi svemir, ljudska glupost, a ovdje u ovom tekstu je ona očita i na djelu,podpomognuta ljudskom zlobom i zavisti .Eto to su naši suvremenici, koji ponosno i uzdignute glave hodaju pokraj nas ulicama naših gradova i sela. Uzgajamo sami sebi sve više budala.
Ne ja nego netko mudriji od mene rečeAjde na birališta tko još nije bio. Nemojte propustiti to drugima. Čestitke varaždincima na izlaznosti.
Hebat ga sad, moram ti dati nekakav suvisli odgovor.Ajde na birališta tko još nije bio. Nemojte propustiti to drugima. Čestitke varaždincima na izlaznosti.
Da, i da još ne pozabim nekaj dodati glede sporta. Sport je postal zanimanje, a ne zanimacija za bolje zdravstveno stanje. Dok se budu cijenili poljoprivrednici i proizvođači hrane, koji moraju puno, puno više znati o svemu i svačemu, i kad oni budu mogli od toga dobro živjeti onda budem i ja cijenil sport i sportaše. Posebno se osvrćem na poljoprivrednike, budući da je ovo poljoprivredni forum, ne podcjenjujući time sve vrijedne ljude koji žive od svojega rada i svojih žuljeva.
Ja nisam rekao da su svi pošteni, a tako sam napisao i u prvom komentaru ...@AntonioJD ti se pronašao u mojem komentaru, super, uvjeri me sad s nečime da su / ste svi pošteni, ispravni do koštane srži itd.
I svi ministri u Vladi su bili pošteni, a ono deseci smjena...