• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,416
A i o nama se stalno piše da kupimo samo poticaje i brinu svi o našoj zaradi u poljoprivredi, a nitko ne pita koja je žrtva toga, ne nužno kod svakoga, ali no.... ne treba se obazirati na to, barem ja...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,054
@AntonioJD ti se pronašao u mojem komentaru, super, uvjeri me sad s nečime da su / ste svi pošteni, ispravni do koštane srži itd.
I svi ministri u Vladi su bili pošteni, a ono deseci smjena...

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,532
Eto to su naši suvremenici, koji ponosno i uzdignute glave hodaju pokraj nas ulicama naših gradova i sela. Uzgajamo sami sebi sve više budala.
Cijenjeni kolega @plus ,uz dužno poštovanje prema vama i vašim za mene ponajprije roditeljskim godinama, a nakon toga i priličnom životnom, radnom iskustvu, sposobnosti,i stručnosti,mislim da bi trebali znati da je jedino što nadilazi svemir, ljudska glupost, a ovdje u ovom tekstu je ona očita i na djelu,podpomognuta ljudskom zlobom i zavisti .
I kako jednom netko reče:" budala ima svugdje ,ali kod nas je centrala" ,i naravno da se takvi hvataju svega a ponajprije medija. Svaki rad i trud je podcijenjen i obezvrijeđen,I tako dolazimo do onog pitanja:"....za koga se boriš Aleksa....".
Mogao bih dalje,ali bolje stati,i ne kvariti ovu lijepu nedjelju, navijajmo za naše rukometaše, da fer i korektno pobjede u utakmici.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,906
Ajde na birališta tko još nije bio. Nemojte propustiti to drugima. Čestitke varaždincima na izlaznosti. (y)

Da, i da još ne pozabim nekaj dodati glede sporta. Sport je postal zanimanje, a ne zanimacija za bolje zdravstveno stanje. Dok se budu cijenili poljoprivrednici i proizvođači hrane, koji moraju puno, puno više znati o svemu i svačemu, i kad oni budu mogli od toga dobro živjeti onda budem i ja cijenil sport i sportaše. Posebno se osvrćem na poljoprivrednike, budući da je ovo poljoprivredni forum, ne podcjenjujući time sve vrijedne ljude koji žive od svojega rada i svojih žuljeva.

Posljednje uređivanje:

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,532
Ajde na birališta tko još nije bio. Nemojte propustiti to drugima. Čestitke varaždincima na izlaznosti. (y)
Ne ja nego netko mudriji od mene reče
"Zar mislite kad bi mogli nešto promijeniti, da bi vam izbore dozvolili"
Prisjetite se samo referenduma za ulazak u eu,kako su mijenjali zakone i ustav.

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,532
Pa mislim da upravo oni koji ne izlaze to neće ni reći, kod mene u selu Kolindu Grabar Kitarović ,hrvatsku predsjednicu sa legitimnim mandatom su prvi počeli psovati njeni birači tj. HDZ-eovo biračko tijelo jer je u određenom trenutku (svjesno ili nesvjesno neznam) počela iskakati iz okvira u kojem su smatrali da bi trebala biti.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,054
Počnimo biti samo normalni ljudi, koji barem malo poštuju tuđi trud i muku. novinari pišu iz topline kancelarije i udobne fotelje o

Da, i da još ne pozabim nekaj dodati glede sporta. Sport je postal zanimanje, a ne zanimacija za bolje zdravstveno stanje. Dok se budu cijenili poljoprivrednici i proizvođači hrane, koji moraju puno, puno više znati o svemu i svačemu, i kad oni budu mogli od toga dobro živjeti onda budem i ja cijenil sport i sportaše. Posebno se osvrćem na poljoprivrednike, budući da je ovo poljoprivredni forum, ne podcjenjujući time sve vrijedne ljude koji žive od svojega rada i svojih žuljeva.
Hebat ga sad, moram ti dati nekakav suvisli odgovor.
Poznavao sam i poznajem jako puno "čistokrvnih" poljoprivrednika, koji godinama jako dobro žive i malo po malo napreduju.

Istovremeno sam imao prilike upoznati i dosta "nadobudnih", koji su imali i imaju jedan jedini cilj, preko noči postati bogati kao Amerikanci u filmovima, a pritom ne biraju sredstva za ostvarenje svojih neobjektivnih ciljeva. "Uzlete ko rakete" i onda nastane eksplozija sramote, tragedija itd. Možda "ti" čak i znaš da je bilo, tu u mojem kraju, ogromnih bljeskova i uzleta a onda - suicida, dok je njihovo ne-djelo izašlo na vidjelo, a nisu čak pojedinačni slučajevi...

Tu stajem, samo da se u krčmi, pred kraj leta ne dogodi lom i polom, gdje onda bude doček Nove.

AntonioJD

Iskusan lik
Premium
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,416
@AntonioJD ti se pronašao u mojem komentaru, super, uvjeri me sad s nečime da su / ste svi pošteni, ispravni do koštane srži itd.
I svi ministri u Vladi su bili pošteni, a ono deseci smjena...
Ja nisam rekao da su svi pošteni, a tako sam napisao i u prvom komentaru ...

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,054
@AntonioJD
OK, vratimo se onda mi našoj novoj "sniježnoj pobjednici" u današnjoj utrci, u kojoj je deklasirala svoje protivnice s 1,75 sekundi.
"Radujte se narodi, kad ćujete glas, da imamo pobjednicu, jedna je od nas - da ukrao sam i preuredio stihove jedne naše, prelijepe, božićne, pučke pjesme :ppozdrav:"

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,906
Nisi ti njega videl dok on zapjeva, ali nema pjesme, ni juriša, dok se pije sok. Ja jako suosjećam sa njime i razmem ga. :ppozdrav: :ppozdrav::ppozdrav:I zato braćo....:ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,760
Nije trebalo niti prvog...svakak idemo propast, a sad je to i službeno potvrđeno.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,120
Ja sam svoje uredno odradio i čekam da mi se plati. Ako ti misliš da je lako biti predsjednik komisije, probaj pa ćeš vidjeti zašto DIP ne može naći ljude za taj posao..

Najnoviji postovi

Na vrh