Ja do penzije imam još 30 godina.
Točnije dok ja dočekam sadašnju dob za penziju, ona kao takva će ili biti ukinuta ili će biti na 75 godina 😅.
Tako da se ne brinem ja za vaše penzije pošto mi "mladi" svoje dočekati nećemo.
Vrlo mi dragi i vrlo poštovani Zoran.
Meni si prije par dana, zauvijek urezao, u mali i veliki mozak, tvoju misao, da život prekratko traje, a da bi ti sada pio loše vino, ili lošu rakiju.
Gledaj, nije da je sve to meni bilo nepoznato, ali nikad, ama baš nikad meni nije na pamet pao takav, kao tvoj zaključak. Njime si zaradio sve moje simpatije, iako sam te od prve razmjene poruka na forunu ja zaista doživljavao s čistom pozitivom.
Probaj biti samo malo realan, dok ste se Vas večina današnjih forumaša, koji sada frcate od energije i svega najljepšeg rodili, puno je nas "penzionera" u tom tetnutku imalo tvoje sadašnje godine i "tadašnju pamet".
Uvjeravam te da sam i ja svojevremeno bio jedna solidna lokomotiva na poslu i u životu, kao i bezbroj drugih, meni sličnih, jako dobronamjernih građana Lijepe naše. Ja sam danas obični trulex, koji gleda u bolje sutra, te očekujem da odnekud se spukne još koja meni nekada slična lokomotiva i potegne, sve nas danas obične teretne vagone.
Ne očekujem preveliko razumijevanje, ali postoji jedna pjesma, ispjevana još za moje mladosti: Pitat će te jednom starost, gdje je tvoja lijepa mladost...
Bez brige, nisam ljut, dobre sam volje, jer znam da ne mogu bolje.
Zorane slobodno ti napiši, sve što god ti na um padne, ja se na tvoje komentare ne budem naljutio. Ako koji put i budem odgovorio ili ti parirao, ma smatraj to samo da ja imam puno više životnog iskustva od tebe, ali ipak uživaj, jer si mlađi, ljepši i pametniji od mene. A to ti je zapravo neprocjenjiva prednost i tvoje bogatstvo