• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,830
Prema novom Naputku o psihološkom testiranju vozača, koji je Hrvatska psihološka komora uputila u javnu raspravu, vozači i kandidati za vozače moći će dobiti uvjetnu dozvolu za upravljanje vozilom sa specifičnim ograničenjima kao što su ograničeni radijus u kojem smiju voziti, ograničena dozvoljena brzina kretanja, zabrana vožnje na autocesti, obavezna pratnja iskusnog vozača ili potpuna zabrana korištenja alkohola.

Pa to je za nepoverovati kaj nam još ne budu napravili. Još samo fali da nas zavežu na lanec kaj pesa i da nas puste samo dok su izbori.
Evo na primjer situacije. Ograniče ti radijus kretanja npr. do goric i nazaj, a uz to ti lupe potpunu zabranu korištenja alkohola. Majke ti stara. Rajši bi išel na front vu Ukrajinu. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

• Tužno
Reactions: ZJ

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,830
Kak nije palo na pamet tim psihologima i psihijatrima kaj bi testirali kandidate za ministre, predsjednike, ustavne suce, državne odvjetnike.... Je, za to ne treba nikakav test. Moreš biti bedak samo takvi, ali za ministra si dober. Ne moraš čak ni znati da li se kruh kuha ili peče. Sve prolazi. A narod, koji je sumnjiv i opasan sam po sebe, mora na razna testiranja. Još samo fali ugradnja čipova u glavu da znaju kaj narod misli i za koga glasuje.
Da, i tko bu testiral te psihologe i psihijatre ili su oni po defaultu spametni i nedodirljivi? :unsure: :unsure: :unsure:

Posljednje uređivanje:

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,670
A zakaj? Oni su odabrani i kao takvi su nedodirljivi.
Pa tko bi uoće imal razloga posumnjati u njihov "integritet"?

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
8,670
Ne mogu reči da nisi u pravu, ali nažalost puno je istine u onome kaj je iznesla. Problematična su ogranićenja običnim, malim ljudima, ali čim neki pojedinac ima više ovlasti trebaju biti i veća i jasna ogranićenja. Svaki problem je lakše riješiti u početku, ali je glavno pitanje tko ga može ispravno prepoznati. Kad sistem postane autoritaran, onda su potrebne velike žrtve za promjenu. Rijetki se autoritarni režimi mogu smijeniti bez prolijevanja krvi. :(

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,024
1000015251.jpg
Pisali su o tome još u rujnu.

Izgleda da bude, u marketima, trebalo robu u refuzi uzeti u šake i nasipati pred blagajnu, neka vagnu i naplate, a mi to onda uguramo u džepove traperica, kaputa, jakni...
Dok sam bio malo dijete postojale su papirnate vrečice u dučanima, one trokutaste za frtalj kile nečega, pa četvrtaste manje, ili veče i živjeli su ljudi definitivno bolje ekološki, normalno, bezbrižno.
Zadnjih najmanje 7 godina nosim u torbici novčanik, druge naočale za čitanje, uvijek kemijsku olovku, upaljač iako ne pušim, kombinirani nožić i platnenu jaku vrečicu za nabavu. Otad ne koristim njihove PVC, koje nam naplačuju, a na njima su njihovi veliki logotipi i hodajuče reklame...
Nekako si mislim da bude puno namjernih kazališnih scena po trgovinama. Možda ih narod ne pokori, ali se budemo zabavljali u protestnim skečevima bez tih vrečica. 😉🙃😇

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,024
Prije par mjeseci reklame su mi iskakale, ali kao "jednostruke".
Zadnjih par dana sam "popustio i opet Vas i sebe gnjavim", uočio sam da mi reklame dolaze u najmanje duploj količini, u dvokoraku. Ovako to izgleda. Ja kliknem i otvori se "ekran na mobitelu":
1000015252.jpg
I onda ja kliknem na tu strelicu, prema gore, da isključim reklamu, a pojavi se ovo:
1000015253.jpg
Sad sam isključio tek donji dom reklama. Ima još jedna strelica, koju moram kliknuti da isključim i taj slijedeči red reklama. OK, kliknem i nju:
1000015254.jpg
Jeeee, napokon vidim tekst koji želim pročitati.
Da, znam da se može kupiti mir sa manje reklama, a znam da mi je i kvalitetan mir, ako ne tipkam po forumima, u trenucima dok tražim malo fizičkog predaha od svojeg penzionersko - mirovinskog, cjelodnevnog mirovanja.
Nebitno sve ovo gore, matematiku sam svladao, bolje mi je ne doči tipkati, ne treba kupovati mir bez reklama, a i druge ne ometam.
Nastavljam dalje analitirati i mudrovati oko toga 🙃😇🥂

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,584
Moderatori i vrhovni vođa,morete kaj poduzeti u vezi tih sr..a od reklama ili da odustanem od foruma? Već sam išijas dobil od stiskanja tih strelica da maknem reklame. Forum je postal marketinška agencija. Hvala

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,584
Hvala,ali nebi. Tj imam,ali nedam.
Na kraju bu ispalo da gazda ima autobus,ali je usput pogubil putnike.
Nebi raspravljao o tome,svako ima pravo raspolagati svojim vlasništvom na način koji odabere.

Najnoviji postovi

Na vrh