Moreš to skrinati. Ja u postavkama nemam stavku veze. Android 10 je u pitanjuZa one sa Androidom: Postavke > veze > više postavki veze > privatni DNS > utipkati "dns.adguard.com"
I recite zbogom reklamama.
Za one sa iOS-om: ništa.
🤣🤣🤣🤣🤣Sad ste mi sjebali Bozičnicu
Gospodin Malnar,, sjećam se onih njegovih dokumentaraca,,putešestvija po bijelom svijetu,,,dobro su mi ostale upečatljive ogromne njegove šake ,,a ovo što je reko prije nekih deset i više godina,,čovjek je reko istinu i samo istinu, pa ma ko se stim neslago,,Dobro je čojek zboril negdar.
Ja imam instaliran AdBlock i nema reklamaModeratori i vrhovni vođa,morete kaj poduzeti u vezi tih sr..a od reklama ili da odustanem od foruma? Već sam išijas dobil od stiskanja tih strelica da maknem reklame. Forum je postal marketinška agencija. Hvala
Teško da će se bilo kaj pronaći jer se provizije ne isplaćuju preko računa niti po danjem svijetlu. To uglavnom ide ispod stola u zamračenoj prostoriji bez kamera i prislušnih uređaja. Ako ti netko namjesti lagani posao od cca 700.000 eurića onda je pošteno da se i ti njemu odužiš. Zar ne? A ovaj posao je jako lagan jer je narod navalil sa uplatama i još pita da li se more uplatiti unapred do 2030. godine. Ma takvog naroda nema nigdje. I kaj je najbitnije pride još ide i glas na slijedećim izborima. Živjeli.Lijeska trebalo bi to malo obavijestiti institucije koje rade svoj posao da preispitaju koliko če taj odvjetnik platiti provizije glavonji HPK .Prijaviti svim mogućim i nemogućim institucijama pa nek oni malo odgovaraju na naka ugodna i neugodna pitanja
Pa to imamo. Svako tko radi rentu na čisto preko ugovora, onaj tko daje zemlju u zakup dobije porez za platit za svaku godinu rente. Također ako se i kupi plaćamo porez doduše jednokratno, a naravno zemlja kao naš neki osnovni resurs ne možeš pravdati kao trošak...Slijedeći korak je porez na obradivu zemlju kak je negda bilo. Porez na nekretnine je prošel pa za kaj onda ne bi prošel i porez na zemlju? Ne znam kak to ne vide, a pred nosom im je? Možda bi im netko od nas trebal dati ideju? Pak je to naša država i naša vlada. Trebamo i mi njima pomoći kad već oni nama pomažu da nam nigdar nije bilo tak dobro kak nam je ve. Ako tko ima broj telefona od AP-a bi prosil da mu dojavi ili da broj telefončeka dostavi meni.