• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,584
Za one sa Androidom: Postavke > veze > više postavki veze > privatni DNS > utipkati "dns.adguard.com"

I recite zbogom reklamama.

Za one sa iOS-om: ništa. :)
Moreš to skrinati. Ja u postavkama nemam stavku veze. Android 10 je u pitanju

goran1985

Aktivni član
Tu od
5 Ožu 2013
Poruka
642
A onda bude negdje u naprednim postavkama, samo pronađi "privatni DNS", imaju postavke svoj pretraživač...

Prilozi

• Screenshot_20241213_173838_Settings.jpg
    Screenshot_20241213_173838_Settings.jpg
    17.7 KB · Pregleda: 22

goran1985

Aktivni član
Tu od
5 Ožu 2013
Poruka
642
Za sve.

Za YouTube koristim Revanced extended.

Da ne uzmem ženin iPhone s vremena na vrijeme u ruku ne bi ni znao kako reklame izgledaju.

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,522
Dobro je čojek zboril negdar.

Gospodin Malnar,, sjećam se onih njegovih dokumentaraca,,putešestvija po bijelom svijetu,,,dobro su mi ostale upečatljive ogromne njegove šake ,,a ovo što je reko prije nekih deset i više godina,,čovjek je reko istinu i samo istinu, pa ma ko se stim neslago,,

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,933
Moderatori i vrhovni vođa,morete kaj poduzeti u vezi tih sr..a od reklama ili da odustanem od foruma? Već sam išijas dobil od stiskanja tih strelica da maknem reklame. Forum je postal marketinška agencija. Hvala
Ja imam instaliran AdBlock i nema reklama;)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,830
35.000 x 20 eura. Toliko će đavolji odvjetnik ubrati od ovaca za slanje opomena za plaćanje članarine HPK. To je naša slika. Slika naše neorganiziranosti i anemičnosti. Mogu nas hebati kad hoće i koliko hoće. Mi gaće imamo stalno skinute i još pitamo da li treba još kaj.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,833
Pa od koga bude ubral kad to netreba plaćati? :rolleyes: 🤭
Privatnici-obrtnici su se godinama borili da nemoraju plaćati članarinu HGK, uspjeli su prije 2-3godine ak se ne varam?

Posljednje uređivanje:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,830
Pa kaj misliš da to fiškal dela zabadav i da ne bude naplatil svoju uslugu? Zakon mu u tome pomaže. U zakonu je određena visina tarife i on bu sve napravil da dođe do lakih para. HPK mu je to omogućila.

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,747
Lijeska trebalo bi to malo obavijestiti institucije koje rade svoj posao da preispitaju koliko če taj odvjetnik platiti provizije glavonji HPK .Prijaviti svim mogućim i nemogućim institucijama pa nek oni malo odgovaraju na naka ugodna i neugodna pitanja

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,833
Ma znam ja to jako dobro,ja sam to davno napisal u temi isplata poticaja kaj se bude dogodilo, neki dan i ponovil, a ovo sad kaj sam napisal sam se referiral na tvo i ovaj post iz teme isplata poticaja

Konjokradica

Član​

Tu od23 Tra 2023Poruka80
Hahaha de su sad oni likovi koji placaju komori, lepo ja kazem ako ste u poreznoj cisti ne morate nista placati, tako ni moj susjed ne placa hapih, vec 10 godina, dug preko 4 k eura, ali nema ga na poreznoj jer ne treba placati

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,830
Lijeska trebalo bi to malo obavijestiti institucije koje rade svoj posao da preispitaju koliko če taj odvjetnik platiti provizije glavonji HPK .Prijaviti svim mogućim i nemogućim institucijama pa nek oni malo odgovaraju na naka ugodna i neugodna pitanja
Teško da će se bilo kaj pronaći jer se provizije ne isplaćuju preko računa niti po danjem svijetlu. To uglavnom ide ispod stola u zamračenoj prostoriji bez kamera i prislušnih uređaja. Ako ti netko namjesti lagani posao od cca 700.000 eurića onda je pošteno da se i ti njemu odužiš. Zar ne? A ovaj posao je jako lagan jer je narod navalil sa uplatama i još pita da li se more uplatiti unapred do 2030. godine. Ma takvog naroda nema nigdje. I kaj je najbitnije pride još ide i glas na slijedećim izborima. Živjeli.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,833
Opet se budem ponovil
Davno sam napisal kaj budu napravili, samo ovo su neki jeftini advokati, Hanžeković je za neplaćeni račun eko flora od 50kn slal opomenu pred ovrhu na 850kn, i ak to nisi platil u roku par dana odma blokada računa
Od mene nebu dobil ništa.Jer ja sam bedak.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
3,830
Slijedeći korak je porez na obradivu zemlju kak je negda bilo. Porez na nekretnine je prošel pa za kaj onda ne bi prošel i porez na zemlju? Ne znam kak to ne vide, a pred nosom im je? Možda bi im netko od nas trebal dati ideju? Pak je to naša država i naša vlada. Trebamo i mi njima pomoći kad već oni nama pomažu da nam nigdar nije bilo tak dobro kak nam je ve. Ako tko ima broj telefona od AP-a bi prosil da mu dojavi ili da broj telefončeka dostavi meni. :ppozdrav:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
6,024
Jedan interesantan stav, prijedlog, recept...
1000015367.jpg
Istrgnuo sam dio teksta s današnjeg tportal-a. Meni se čini dobrim prijedlogom novog "državnog kursa" za plovidbu po olujnoj svjetskoj svakodnevnici.
PS
I da Vlada i gosp. Plenković prestane slati desetke i stotine milijuna u Ukrajinu. Nama u HR, dok je trebalo, nitko ništa nije poklonio, uz to ogroman se broj Ukrajinaca i Ukrajinki od početka "trodnevne ruske akcije", povlači po Hrvatskoj.
Ako je več poklonio u "zadnjoj tranši" i naše tenkove i oklopne transportere (laka mu odluka, nije ih on nabavio, oteo, niti kupio) mogao je barem milijune preusmjeriti doma u podmirenje prije danih obečanja ljudima koji rade i bore se s poljoprivredom, Vama, bilo bi puno manje ovakvih kao Vaši prethodni postovi. Da ste zadovoljni niste. Da ste u pravu jeste. Znate i otkud vjetar puše, forumi to ne rješavaju, nego izlazak na izbore dok jesu i pamet u glavu.

AntonioJD

Iskusan lik
Tu od
24 Sij 2009
Poruka
3,406
Slijedeći korak je porez na obradivu zemlju kak je negda bilo. Porez na nekretnine je prošel pa za kaj onda ne bi prošel i porez na zemlju? Ne znam kak to ne vide, a pred nosom im je? Možda bi im netko od nas trebal dati ideju? Pak je to naša država i naša vlada. Trebamo i mi njima pomoći kad već oni nama pomažu da nam nigdar nije bilo tak dobro kak nam je ve. Ako tko ima broj telefona od AP-a bi prosil da mu dojavi ili da broj telefončeka dostavi meni. :ppozdrav:
Pa to imamo. Svako tko radi rentu na čisto preko ugovora, onaj tko daje zemlju u zakup dobije porez za platit za svaku godinu rente. Također ako se i kupi plaćamo porez doduše jednokratno, a naravno zemlja kao naš neki osnovni resurs ne možeš pravdati kao trošak...

Najnoviji postovi

Na vrh