@baba nemoj ti meni sad nametati floskule i priče za malu djecu.
Imam svoj nekakav - ali jako pošteni život iza sebe, othranio sam, otškolovao i postavio na noge svoju djecu, moja djeca sad itekako aktivno školuju i postavljaju na noge svoju djecu (moje unuke), zato ti malo razmisli prije nego se izletavaš. Nemaš ti pojma koga ja i kako vrednujem i cijenim, za koga sam voljan žrtvovati svoje vrijeme i znanje.
Ti jednostavno nisi u stanju meni prodavati "tvoju propagandu i uvjerenja samo daj pare i ne pitaj gdje i kako su završile", ne, ne, "ja sam nekad bio jedno, jako jadno i siromašno, momče sa sela", prešao sam hod po trnju i nebrojenim preprekama, okretao sam svaki dinar i kunu nebrojeno puta, prije nego sam ga potrošio.
(Uvijek sam bio jedan od najboljih matematičara svoje generacije i još uvijek me sve to moje prastaro društvo kao takvog poštuje i priznaje. Nikada nikog nisam za*ebo, a ti sad kako te volja...)
To što pišeš pročitaj pravilnik, ja to znam skoro pa na pamet, makar mi ti ne možeš to povjerovati.
@Ivan KC poljoprivreda je težak kruh, ali reci ti meni koji je to igdje lagani "posao", pošten i vrlo profitabilan? Ja ga ne znam, recimo moja ti omladina radi svoje poslove po cijelom svijetu, za cijeli svijet, a tu su doma, oko nas. Nemoj misliti da je najteže na svijetu potegnuti brazdu na svojoj, ili iznajmljenoj zemlji s fergusonom, ili đondirom.
Razmisli što Švabo, Amer ili Kinez tek traži od tvoje malenkosti ako ti plaća tvoju pamet i rezultate rada - godinama.
Ili je vrednije recimo 11.000 kvadrata liješnjaka, ili niz oranica izvan poticaja ili 4 šume, da ne ulazimo dalje u detalje, molim te... Sve je to tu, nije otuđeno, ni oteto, ni prokleto, čak što više je itekako reprezentativno, samo u sjeni... OK ovo je "poljoprivredni forum", ali nije forum bezgriješnih anđela sa neba, zato dopustite i malo pitanja
Ajmo, neka HR postane mala Švicarska, ja sam prvi za, ili ajmo 'poštene pa onda tko koga zahebe, tako nekako, malo pokažimo sve te vrijednosti kroz matematiku, molim...