• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,016
Da je pošten i da misli na domovinu i narod onda bi ostal u Hrvatskoj i uzel pušku vu ruke ili barem liječil ranjene koji su bili na prvim crtama bojišnice. To mu je bila i radna/ratna obveza prema izglasanom zakonu. To se na njega očito nije odnosilo. Tu se više nema kaj reči. Dok ga vidim na tv odmah mi proradi gastritis. Muzel je, a i danas muze svoju domovinu do koje mu je tako jako stalo.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,843
Veliki diktator i debeli napuhanko (prst i nokat) su bili dezerteri, to svi zaboravljaju, no čudi me da to nikomu ne smeta?
A onda su, prvom prilikom, prigrabili vlast u "slučajnoj državi", koju nisu ni željeli ni sanjali, ali u kojoj i od koje dobro žive.
Ta dvojica bi bez politike (i partijskih veza njihovih roditelja) bili ili nezaposleni ili najviše odvjetnički vježbenici...
Sad im se ljube pete, baš zanimljivo...

Za razliku od njih, Primorac je ipak liječnik (o ljudskim kvalitetama ne mogu), koji zapošljava i druge liječnike, a po njemu se pljuje.

Mislim da su mnoge vrijednosti postavljene naopak....

Rekoh, nitko od spominjanih nije moj favorit niti mi je simpatičan, da ne mislite da sam pristran...samo primjećujem nelogičnost. Ali tko sam ja da ikomu sudim ...

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh