• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,030
Da je pošten i da misli na domovinu i narod onda bi ostal u Hrvatskoj i uzel pušku vu ruke ili barem liječil ranjene koji su bili na prvim crtama bojišnice. To mu je bila i radna/ratna obveza prema izglasanom zakonu. To se na njega očito nije odnosilo. Tu se više nema kaj reči. Dok ga vidim na tv odmah mi proradi gastritis. Muzel je, a i danas muze svoju domovinu do koje mu je tako jako stalo.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,848
Veliki diktator i debeli napuhanko (prst i nokat) su bili dezerteri, to svi zaboravljaju, no čudi me da to nikomu ne smeta?
A onda su, prvom prilikom, prigrabili vlast u "slučajnoj državi", koju nisu ni željeli ni sanjali, ali u kojoj i od koje dobro žive.
Ta dvojica bi bez politike (i partijskih veza njihovih roditelja) bili ili nezaposleni ili najviše odvjetnički vježbenici...
Sad im se ljube pete, baš zanimljivo...

Za razliku od njih, Primorac je ipak liječnik (o ljudskim kvalitetama ne mogu), koji zapošljava i druge liječnike, a po njemu se pljuje.

Mislim da su mnoge vrijednosti postavljene naopak....

Rekoh, nitko od spominjanih nije moj favorit niti mi je simpatičan, da ne mislite da sam pristran...samo primjećujem nelogičnost. Ali tko sam ja da ikomu sudim ...

Posljednje uređivanje:
  • Like
Reactions: H&S

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,030
Slažem se sa tobom, ali jedan od njih trojice je liječnik koji je imao radnu/ratnu obvezu da ne smije napuštati zemlju/domovinu. Ako u ratu liječnici bježe i sakrivaju se sve dok rat ne završi to onda ima svoju težinu koju sve vode ovog svijeta ne mogu isprati. To je ona glavna ljudska kvaliteta na koju navodim o ostalima neću ni govoriti jer je to sad prošlo svršeno vrijeme. Barem se tako nadam. Daleko mu lijepa kuća.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,848
Slažem se s tobom, ali ni vojni obaveznici nisu isto tak smjeli napuštati obranu domovine.
I tu ne vidim neke razlike između njih.

• Like

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,032

Nadam se da nebu još neko prebegel sa ove naše domovine...... ali kaj ja glupan znam o tome......

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
641
Slažem se sa tobom, ali jedan od njih trojice je liječnik koji je imao radnu/ratnu obvezu da ne smije napuštati zemlju/domovinu. Ako u ratu liječnici bježe i sakrivaju se sve dok rat ne završi to onda ima svoju težinu koju sve vode ovog svijeta ne mogu isprati. To je ona glavna ljudska kvaliteta na koju navodim o ostalima neću ni govoriti jer je to sad prošlo svršeno vrijeme. Barem se tako nadam. Daleko mu lijepa kuća.
Zašto raditi društvenu stratifikaciju (društvenu razliku) i zašto onda samo lječnike obavezati ratnom obavezom, a npr. mehaničare, bravare, odvjetnike ili grobare ne obvezati.
Jel se pita grobara zašto je otišao u inozemstvo, a nije ostao u RH u to ratno vrijeme. Jbg umiralo se redovno a uz to još i ginulo u ratu, bilo je posla. Pa nitko sad ne je.. grobare....
E Moj narode, takav si kakav si, valjda bolji ne možeš biti.

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
641
Možda niste uhvatili nit, rat je bio svima, a na kraju krajeva predsjednik Milanović je za vrijeme rata jeo lisnato u Parizu i gradio inozemnu vanjskopolitičku karijeru kao mladi diplomata. Pa šta nije očigledna paralela Primorac - Milanović.
Samo što se po Primorcu pljuje, a po Milanoviću ne. Zašto, i opet podržavam ZJ kad kaže,
taj Primorac je ipak kakav takav doktor i imao je dokazane zasluge u forenzici i DNK identifikacijama masovnih grobnica i time pomogao roditeljima i obiteljima da imaju svoj dugo čekani mir .....A šta je Zoka korisno napravio, pa kad je bio premijer napravio je takvu štetu da za njega više nisu htjeli glasati niti sami SDP ovci.....
Staviše ga na mjesto precednika, kao tu je najmanja šteta.....ali barem da šuti, ne on osorno udara glavom kroz zid i vokabularom ulice i zajebancije u svojim govorima samo potvrđuje svoj primitivizam i nekulturu.

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,629
Krivo si shvatil,ne branim ja Zokija. Al pokaži mi jednog boljeg. Možda DP-ovci koji su spremali tužbe Plenkiju,a sad mu vire iz guzice ?
Odustajem

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
641
Pa u principu ga nema. Svaki tamo gleda samo svoje vlastite interese.
Čudim se kak je Zoki ostal u Zagrebu sad preko Božića i Nove godine, pucalo se iz petardi a on ima osjetljivo uvo, bilo bi mu sigurnije u Parizu.
I to mi je drago da ga nebranite.....:ROFLMAO:

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
641
Zoka dobio čestitke od:
Kine Xi Jinping
Rusije V.Putin
Austrija A. von den Bellen
Slovenija N Pirc
Srbija A. Vučić
Srpska Dodik
Albanija B.Begaj
Kosovo V.Osunami
BIH Ž.Cvijanović

Nema šta, društvo malo ali odabrano... :ROFLMAO:

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
2,629
taj Primorac je ipak kakav takav doktor i imao je dokazane zasluge u forenzici i DNK identifikacijama masovnih grobnica
...protuzakonito hodajući po otkrivenoj grobnici i iznoseči tajne podatke na nacionalnoj tv. I to dobivši diplomu tek dok je bil ministar 🤭. Ali to je normalno kod nas. Ak nebreš nigde položiti,odeš u Osijek ili Travnik.
Zaboravio si i nadbiskupa Kutlešu dodati na listu. Ili je i on beznačajna osoba po tebi?

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,030
Kaj se tiče društva tu si u pravu. Nije bogznakaj. Svi kaj vrijede su bili u drugome taboru. Sve sami nobelovci plus Marica i ona kaj se jako oblizavala. Ljudi moji, da li je to moguće. Izbori su prešli, a mi deremo istu kozu. Kad smo već kod toga mene još onda zanima tko je gde bil 91. i čiji su deda bili ustaša, a čiji partizan i tko je nosil štafetu na dan mladosti? Odmah da se zna da sem ja bil vu savezu pionira. Bili bi me primili i vu omladince da sem dogural do osmoga razreda.
Nema nama spasa. Ne treba nama vanjski neprijatelj. Mi se pokoljemo sami med sebom. Ajoooooj.

• Like

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
641
Lijeska kc, gospodine, druže, ne bih da Vas hvata gastritis.

Nama nije bitno što je primitivan i drčan,
Nama je bitno da je Naš,
Pa se sad imamo rad i živimo u sreći....

Evo jedan haiku za pobjedničkog precednika.... :ROFLMAO:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,030
Evo, stisnuo sam like makar ne znam kakve veze ima ta aparatura sa izborom za precednika? Hmm, možda ipak ima veze ako malo bolje razmislim. Pa nemreš na izbore ako si prije nisi nekaj spil. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

• Haha
Reactions: ZJ

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,030
Ako su lokalni izbori onda bi se trebalo i dobro nalokati pa onda na zaokruživanje. Nadam se dobroj forumskoj raspravi prije i poslije izbora. Ono što nas ne razjedini neće nas ni spojiti. :ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh