• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,061
Gdje su oni do Hrvatskih šuma. Pazite ovo. Dabar napao HŠ da rade štetu, a šef mudro šuti. Tko je šef, ne zna se.

Veli dabar dabru- budi bećar, bekrija i lola za tu struku ne treba ti škola.

Posljednje uređivanje:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,580
Jeste se kačili Dobre,,šta fali lola malo pripuco,,znatel za onu situaciju tamo davne '93 u Sarajvu gutavo bilo pucalo se sa svih strana,,,dok je u Zenici toga bilo vrlo malo,,,
I tako sretne Suljo Muju negdje u čarsiji pa ga pita
,,dje ti je Fata,,
Mujo će
,,otišla kod sestre u Zenicu,,
Suljo će opet
,,a pucal se tam,,
Mujo će
,,neznam,,,pucala je se ovdje,,

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,061
Ako može ministar vala može i narod. Nebu nama nitko govoril gda bumo pucali. :ppozdrav: :ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav::ppozdrav:o_Oo_Oo_O Uz cajke ide i pucnjava, tak je navek bilo, to su narodni običaji. Hebeš filharmoniju. Tam samo sediš i čmrliš. Ako imaš sreće onda i zaspiš.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,224
  • Like
Reactions: H&S

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,042
Koliko bi vrijedili utezi od IMR,3 komada
Nigdje nisam vidio koliko imaju kg,na osjet imaju preko 30kg svaki?

Prilozi

• 20250119_092632.jpg
    20250119_092632.jpg
    42.4 KB · Pregleda: 8
  • 20250119_092613.jpg
    20250119_092613.jpg
    45.3 KB · Pregleda: 8

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,984
Taj Dabar je pucal i na kraju dao ostavku. Molim vas tko je od SDP-HNS koalicijskih ministara nakon daleko štetnijih počinjenih krađa, oprosta dugova, pogazenih ljudi i razbijenih vozila, nakon toga sam dao ostavku...Evo recite sad
Znao je on da ga bude Plenki zvao na razgovor, zato je dao ostavku,kao moralnu ostavku. Ne znaš ko je gori, onaj koji ga za ministra postavio, ili onaj koji je pucao ili oni koji ga brane. I kaj onda kad bude opet pucnjave u nekoj školi, budu se pitali zašto? Zato kaj vide da ovakvi panjevi rade gluposti bez kazne.
Opet vi!!!!
Zbog pucnjave na Jahorini uhapšene dvije osobe iz Hrvatske
Pa vide da mogu ministri pa slave i oni, pa to su bećari kako bi Penava rekao😉

Marko1986

Dobro znana faca
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
883
Gadi mi se DP i HDZ. HDZ smatram najvecom posasti koja je pogodila Hrvatsku i Hrvate od svih okupatora i svih katastrofa koje su nas pogodile. Ne samo da su nas pokrali, sjebali za sva vremena nego su i unistili moral i savjest ljudi. Svi se nadaju da budu krali, lagali i od toga lijepo zivjeli po uzoru na HDZovce. A kaj se tice Dabre, zalosno je cega smo se uhvatili. Nije bitna ni lazna diploma i sramota koju nanose Hrvatskoj, lazljivost, ljigavost, nego pucanje kroz prozor. Jadno i bijedno. I samo cu reci, tko je bez takvog nekog grijeha, nek prvi baci kamen. A kaj se tice muzickog ukusa, pitajte nasu mladez kaj slusa. Red domoljubnih, red Dare bubamare, slika i prilika naseg drustva. Sve kaj je nenormalno, sad je pozeljno, a tko gaji i malo tradicionalne stavove i pokusava posteno, taj je izrugivan i izaziva podsmjehe.

H&S

Iskusan lik
Tu od
2 Sij 2023
Poruka
651
Pa da je ostao, sada već bivšii ministar, i dalje ministar, naravno pitaj Boga sta bi bilo, nismo vidoviti Milani....Ali evo samo za onako promisljanje na brzaka par crtica.....Zašto se sada pojavila snimka pucačine, zasto sluzbe koje su morale odraditi sigurnosnu provjeru, pustiše kauboja na ministarsku fotelju, zasto ne pimisliti da je sve to bilo presućeno sve dok je Dabar bio "dobar i poslušan", zasto ne pomisliti da je Dabar uvidio problem sa 30 godisnjom muvanom sa drzavnom zemljom kojom su u 90% slucaja raspolagali "veliki", pa muvane sa poticajima, pa muvane sa šumama, i to sve ovako navodim ono što se vidi "iz aviona" na povrsini vode kao vrh ledenog brijega.Za promisliti je da je ispod povrsine santa leda daleko veća i ona se baš i "nevidi" prosjecnom gradaninu.....Eto ne branim nikoga, nisam niciji advokat, sad je za vidjeti u blizoj ili daljnjoj buducnosti, kad ce se rjesiti recimo samo ovi gore navedeni problemi....Pa i SDP ova vlast je imala priliku rjesiti te probleme, pa ihnije rjesila, a vezati 99% postenih ljudi iz naroda, bilo oni HDZ ili SDP ilineke trece stranke LOPOVIMA....to je ispod svakog nivoa i ti govori vise o onome zadojenom koji ttako govori i tako misli.Sreca ne mislimo svi isto...

• Like
Reactions: ZJ

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,864
Nisu problem ni Hdz, ni (S)DP. Isto je/bi bilo s bilo kim.
Problem je okupiranom pravosuđu koje ne sudi lopovluku, jer su članovi hobotnice vlasti i sudstva odavno povezani po partijskoj liniji... i tko god bude probal nekaj napraviti, završil bude k'o Dabro (ili čak šef Rebra Ćorušić).
Ono kaj je dotični rekel (za lopovluk), očito je iz osvete, dok nisu dirnuli u njega.

HDZ je stranka s najviše članova, a mnogi nisu tam iz uvjerenja (nego iz koristi, kak su uglavnom bili i u SK). To je naslijeđeno iz "boljih vremena" i trebalo bu puno generacija da se to p(r)očisti, ako ikad, jer potomci potonjih uvijek "neki čudom" isplivaju na vrh. Ova dvojica, na dva brda, su očigledni dokaz toga.
Ono "snađi se", ostalo je do danas i zato ljudi, koji žele napredovati trudom i znanjem, teško mogu dospjeti u državnu službu ako "nisu nečiji". A čim jesu, nekome drže štangu, i zauzvrat se razbahate i počinju delati lopovluk (primjeren njihovom položaju).
Svi mi to vidimo, no šutimo jer (vjerujemo da) si nemremo pomoći ili se zadovoljavamo mrvicama sa stola, dok oni koji su malo više maste brk...
Onima kojima to smeta, diktator je lijepo rekel: "Auf Wiedersehen" i "Bis bald".
Osim kaj imamo problem z jalom, i mentalitetom "zaj...bližnjega svoga", a najveći problem je sindrom "guski u magli" prisutan kod političara. Radi toga smo više od 100g., (od raspada K&K monarhije, da ne idemo dalje u povijest) stalno sluge na svojem.

Glavni mediji su jednostrani, većinom u stranom vlasništvu, pristrano (dez)informiraju i unose konfuziju među narodom. Naravno, i ubijaju volju za promjenama.

Možemo se mi ovdje glodati oko pojedinih imena, mrziti ove, voljeti one... no dok se na izborima ne izabere nekoga izvan "glavnih ponuđenih", ne bu pomaka.
Odabrani precjednik ne bu niš promijenil, kak nije ni u proteklih 5g. Samo bude držal vagu postojećem stanju.

Za promjenu je bilo potrebno izabrati nekog "anonimusa" i osobu izvan velikih stranki, pa bi bilo možda moguće nečem se i nadati.
A to je bilo gotovo nemoguće, jer osim sdp-hdz dvojice, a druge se gotovo nije spominjalo, pa ljudi za njih nisu ni čuli.
Ukratko, nikaj bez ilustracije...a bojim se da to mi ne bumo doživjeli.

Ovo je moje viđenje. Ak sam nekaj fulal, nek se ispravi ili nadopuni.

Onima koji bi me željeli etiketirati: nemam veze niti s jednom strankom, pa nisam u sukobu interesa ;)

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,061
Činjenica je da na izborima 25-30 posto od ukupnog broja glasača izabire. Još me ni to ne muči koliko me smeta kaj prevagu naprave razni zekanovići koji na izborima ne dobiju glasova kolika je statistička pogreška. Takvi likovi bez morala, prodane duše utječu na rezultate izbora i odlučuju o tome kako bude narodu narednih 4 godina. Narod neće na izbore, kao da se to njega ne tiče. Bilo bi mi lakše da se uvede obavezno glasovanje pa onda neka većina od ukupnog broja glasača odluči tko će nas voditi. S time bi se složil i nebi ni reč rekel makar odabrali one koji se meni ne dopadaju. Makar i demokracija sa 50 posto plus jedan glas je demokracija u kojoj ona druga polovica nije zadovoljna. O kvaliteti kadrova u politici ne treba trošiti riječi. Po meni su to likovi koji nisu nigdje drugdje uspjeli ili su bolesno ambiciozni ili su nanjušili velike pare. Ni jedan u politiku ne ulazi da bude sluga narodu. To su priče za malu djecu i maloumne.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
10,224
Ovo si tak lepe opisali pa onda znaš zake ima tak mali izlazak na zaokruživanje. Človek vidi da niš nemre!

• Like
Reactions: H&S

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,061
To mi mislimo da nemremo. Ne mislim na nikakve prostote. Točno je da pojedinac nemre puno napraviti, ali masa može sve kaj hoće. Ponavljam sve kaj hoće. Toga se boji svaka vlast. Pogledaj kaj se dešava u Srbiji, a samo su studenti na cesti. Da imaju podršku i od drugih riješili bi problem taj čas.
I ovce ako jako bleje budu izludile gazdu i moral ih bude nahraniti i napojiti.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,017
Evo da i je lupim nekaj.
Dok god budu se vjerske zajednice, u našem slučaju znamo tko, miješale u politiku nebu dobro.
Sve stranke imaju članove i njihove potomke iz nekih " mutnih udruga"
Zato ostavimo prošlost iza sebe, okrenemo se budućnosti, barem radi svoje djece.
Iz aviona se vidi kakvi ljudi idu u politiku.
Ali oni prvo navedeni, imaju najviše interesa u ovoj lijepoj našoj.
Da napomenem nikad nisam bio pristaša nekih komunista,usraša itd. takve ne podnosim.
Svaka vlast bira svoje pravosuđe, i upravlja cijelim sistemom.
Ako sami odaberemo lošu stranu koja radi po principu,podjeli i vladaj, ili onu trenutačnu,kruha i igara, tu nam nema više pomoći.

Najnoviji postovi

Na vrh