• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
4,997
Ništa od tog restorana. Ne radi kuhinja poslje 3..

Djeca ubojito gladna pa smo stali u prvu pečenjaru koju smo vidjeli 😂

1000040802.jpg

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,384
Ja sam pred mjesec dana iz Cakovca do Splita dosao za 4 i pol sata...dns kraca dionica a duze mi trebalo...ovo je bio kolaps dna po cesti...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
4,777
Vratio se ćaća doma da sada i on i njegova djeca mogu uživati u plodovima njegovog rada.
To ti je balkansko pravosuđe. Onoga bogca kaj je vozil gnoja kad je bila korona su skoro razapeli na križ, a one koji su pokrali državu samo kaj ne nagrade za lopovluk. Odsluže pola kazne i dalje mogu uživati u životu, a to kaj su pokrali radnik i poljoprivrednik nemru zaraditi da žive 99 života.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,219
Ja sam pred mjesec dana iz Cakovca do Splita dosao za 4 i pol sata
Jesi ti siguran u tu računicu, toliko meni treba iz Duge Rese jebačke vožnje autoputom?

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,384
150 tempomat. Bez guzve. Prosao Zg skoro bez imalo kocenja..za malo vise od sat vremena bio u Karlovcu...sve islo ko po spagi...poslije Zadra 160 vozio...

llmb0611

Iskusan lik
Tu od
11 Ožu 2013
Poruka
2,384
Vratio se ćaća doma da sada i on i njegova djeca mogu uživati u plodovima njegovog rada.
To ti je balkansko pravosuđe. Onoga bogca kaj je vozil gnoja kad je bila korona su skoro razapeli na križ, a one koji su pokrali državu samo kaj ne nagrade za lopovluk. Odsluže pola kazne i dalje mogu uživati u životu, a to kaj su pokrali radnik i poljoprivrednik nemru zaraditi da žive 99 života.
Na riganje mi ide od toga..i jos se sad to plasira kao glavna vijest...po svim medijima se razvlaci ..cekaj jos sad dok se na slijedecim izborima pojavi na listi...kak onaj kalamarko...🤮🤮🤮🤮🤮

Viduka OPG

Iskusan lik
Tu od
23 Velj 2019
Poruka
3,743
Ja sam u autu tražil mjenjač među nogama
Ja xy puta uključim brisače na autu misleći da povlačim retarder,ono kad ga treba samo malo umiriti.
A znalo se i ovaj tvoj slučaj @ZGseljak dogoditi,naročito kad kosim 2-3ha površine.

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,061
Ćaća pokrao Hrvatsku.
I gdje je najsigurniji?
U reštu!
Tam te paze i maze dok se malo ne zaboravi "njegovih ruku djelo". A ima i testiranje "sitnozubnog naroda" kad se par puta izađe u njihovo društvo!

Najnoviji postovi

Na vrh