Jesi ti siguran u tu računicu, toliko meni treba iz Duge Rese jebačke vožnje autoputom?Ja sam pred mjesec dana iz Cakovca do Splita dosao za 4 i pol sata
Na riganje mi ide od toga..i jos se sad to plasira kao glavna vijest...po svim medijima se razvlaci ..cekaj jos sad dok se na slijedecim izborima pojavi na listi...kak onaj kalamarko...🤮🤮🤮🤮🤮Vratio se ćaća doma da sada i on i njegova djeca mogu uživati u plodovima njegovog rada.![]()
Ćaća iz zatvora odlazi u velebnu vilu, ali gdje su mu milijuni eura koje bi morao vratiti Hrvatskoj?
U tri pravomoćne presude sudovi su odlučili da bivši premijer mora vratiti i novac. Zbog toga su mu prijetile i ovrhe. No vilu je spasiowww.24sata.hr
To ti je balkansko pravosuđe. Onoga bogca kaj je vozil gnoja kad je bila korona su skoro razapeli na križ, a one koji su pokrali državu samo kaj ne nagrade za lopovluk. Odsluže pola kazne i dalje mogu uživati u životu, a to kaj su pokrali radnik i poljoprivrednik nemru zaraditi da žive 99 života.
Ja xy puta uključim brisače na autu misleći da povlačim retarder,ono kad ga treba samo malo umiriti.Ja sam u autu tražil mjenjač među nogama