Da jesm pijan ili sam.. nebitno. A šta je bio moj komentar već kako se napisala netačnost od strane novinara, a ti si to sa namjerom citirao u vidu mog prpusta ili neznanje, a ustvari si potvrdio svoje neznanje napisavši "količina". Kad si dobio obrazloženje na svoje neznanje onda si napisao ovaj gore citat pijan- plota.Ti si se vlovil tog teksta ko pijan plota, a znaš jako dobro da postoji više vrsta novinara pa ko kome vjeruje ili koji je bolje podmazan.
Gle ovog kaj piše.
![]()
FOTO Policajac u Zagorju malo popio pa autom sletio na njivu
U vozilu je bio policijski službenik kojem je alkotest pokazao koncentraciju alkohola ispod 0,5 promila. Zbog činjenice da je riječ o policajcu, prema pravilima službe ne tolerira se ni najmanja količina alkoholawww.24sata.hr
Kaj se tiče moje tvrdnje oko mjerenja nakon konzumacije prouči malo jer nekom patniku nebu svejedno jel bu napuhal 0.5 ili 0.6. Možda buš imal priliku dati mu šansu...
Kaj s tiče aparata koje vi koristite ja vjerujem da naši ni malo ne kaskaju za vama. Tam (baš oko tvog kraja) sam ja nema dugo svoj greh opral kaj sam dečke počastil s gablecom. A mogu pojesti u tri pm, 50 eura je planulo. Dok pri nama tega više nega.
Tad nisam htjeo reći da si napisao glupost oko cigarete, pa ću ti sad reći " Cigareta i duvanski dim nemože uticati na uzorak alkohola". Mnogi vozači koji nesmiju imati aklohola dok voze konzumiraju duvan, to nije zakonom zabranjeno, ne postoji propisan period odgađanja da se uzme uzorak testa. Mnogi čak puše neposredno prije testiranja. Ova tematika je daleka i nedostupna da bi mogao kvalitetno komentarisati. Jer sam termin "ispod" i "imao" je dovoljno a za neuke nisu svjesni neznanja.