• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
31,632
Ovi picoki su jači od poglavice svijeta.
Uspeli su o njega nadjebati

• Tužno
Reactions: ZJ

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,656
Čitam i da su siječanj proglasili mjesec bez alkohola. I to pri kraju mjeseca i to još na samo Vincekovo. Hahahahaha. Ministrica se primila posla i napravila bude popis ovisnika o halkoholu. Baš me živo interesira da li se bude i mene sjetila. Ako nebu onda joj se pop....išam na taj popis. Živjeli vi meni ja sa sa vama. :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,188
Ovo su dečki moji problemi.... A 5m ispod kavez zamka s kuhanim buncekom stoji netaknuta...
View attachment 88215 View attachment 88216
Susjed je u zamku dao živu kokoš u nadi da uhvati Kunu, prije je kokoš uginula nego li je ona ušla u zamku. Ja sam isto imao problema sa njom, lovio sam ju mjesecima, na kraju se ulovila na obično jaje. To je vrlo lukava i pametna životinja. Dok recimo prijatelj on je postavio isto zamku jer su mu hodale oko kuće i u auto, mislim da je isto stavio samo jaje, u 3 dana je ulovio 3 kune bez ikakvih problema, pa sad budi pametan, ja sam se čudio kako je mogao tako brzo i bez problema, a ja muku mučio mjesecima. Kada smo prvi puta ih se riješili mislim da je bilo 5 godina mira, nakon toga su opet došle.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,656
Nema onda druge Zorane nego da riskiraš jedno jaje. Ako na jaje pada kuna možda će i lija.

Jučer sam došao u voćnjak. I vidim dlaku od srne. Malo dalje vidim da je siroče rastrgano. Valjda su opet došli psi lutalice i zaklali ju. Hranio sam ju dvije godine i onda ovako. Baš me to pogodilo.

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,401
Ima i takvih. Ova radi preko wirelessa. Moraš ručno s nje skinuti slike. Za moje potrebe dovoljno. Na cca. 30m joj se približim i preko TrailCamGo aplikacije skinem slike.

Najnoviji postovi

Na vrh