• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,880
Ima zadrtih partizančića, ustaša, četnika komunista, vjerski zatucanih .......i u koju grupu spadaš. Skrenuo si totalno!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,594
Dečki, dosta bi bilo podjela i svađa.
Nikomu to ne bu doneslo dobro...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,050
Dečki, dosta bi bilo podjela i svađa.
Nikomu to ne bu doneslo dobro...
Jeeee, jučer je u slikama krajolika bilo sad dajte, a danas u ovoj temi najte :unsure:

Idemo jemput za svagda na ovom forumu raskrstiti jel ih je Tituška pobil dosta ili je trebal još kojega....
Pošto se ni u kutku nemremo dogovoriti :hahah:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,247
Izgleda da se bum i ja moral uključiti, onda se sigurno tema zatvara, tak je barem bilo s većinom koje sam otvorio ili ...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,920
Ja pak nisam shvatil koji to piju pivo pred dućanom? Lijevi ili desni? Kaj nebu ispalo da pijem sa krivima, a ne nedužnima. Sram me je ih pitati. To su se velki veseljaki i potrebiti, mogli bi se rasrditi na mene. A gde sem onda? :ppozdrav: :ppozdrav:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,050
Kaj nebu ispalo da pijem sa krivima, a ne nedužnima. Sram me je ih pitati.
Nemaš ti brige, vidiš iz priloženog da je najbolje piti sa jednima i drugima.
Nekad su rekli kak vetar puhne.
Onda su rekli da su samo kapute prekrenuli na drugu stranu.
Tak i ti, nedaj se, čim vidiš dučan pridruži se. Samo pazi da ne naleti carina, onda buju rekli da si poticaja zapil s krivim ljudima.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,920
Malo sam zagrebal u svoju arhivu. Onda nije trebalo prosvjedovati protiv velikih farmi i privatnih firmi u kojima su debeli gazde sa velkim novčanicima.

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
5,920

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,050
Tebe je isto prebacilo.....
Izgleda da nisi dovoljo cvaknul pačka kad moreš tipkati.... trebal si ga još malko.
Moj je ponovno spreman za izviđanje :ROFLMAO:

Najnoviji postovi

Na vrh