• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
589
Pa tko se pametan toga sjetio? Svaka mu čast. Pa kaj smo mi takve budale kaj se toga nismo sjetili? Izgleda da smo onda mi budala do budale kad se sudilo našim vojnicima u ratu u kojemu smo branili svoje. Ispada da se sva pamet slila u Ameriku, hebo im sliku njihovu.
Mi smo sami potpisali da želimo taj sud koji će suditi nama..... oni to neće potpisati nikada. Kada dopustiš da ti sudi netko drugi - izvan tvoje države, izavn tvojih zakona (a po nekim svojim pravilima i zakonima) - to je onda kraj vlastitog državnog suvereniteta. Ne treba biti previše pametan da dođeš do tog zaključka. Kraj priče.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,080
@Axial daj se prizemlji i postani realan, svjestan, da sveukupni broj stanovnika HR je recimo okruglo 4 milijuna, pa taman smo kao nekakvo predgrađe velegrada. Samo su u velegradu ljudi na hrpi, a mi smo raspršeni po našim, "ja budem rekel od milja" po našim vukojebinama.
I sad smo mi mogli ostatku Svijeta nekaj diktirati, protiviti se, ili bilo kaj. Moramo biti zadovoljni time što su nam priznali naša pravedna i dovoljno korektna vojna i politička nastojanja. Naravno u međunarodno poznatim i priznatim granicama... Uvjeren sam da me točno razumiješ.
Poželjno je podsjetiti narod koju je poruku general Gotovina uputio na Trgu bana Jelačića, nakon povratka u HR iz zatvora. Njegove su riječi bile jače od svih ekstrema i krivo željenih teorema.
Generali su bili na sudu, ali i oslobođeni, to je zauvijek velika stvar za HR.

Axial

Dobro znana faca
Tu od
1 Srp 2020
Poruka
589
@Axial daj se prizemlji i postani realan, svjestan, da sveukupni broj stanovnika HR je recimo okruglo 4 milijuna, pa taman smo kao nekakvo predgrađe velegrada. Samo su u velegradu ljudi na hrpi, a mi smo raspršeni po našim, "ja budem rekel od milja" po našim vukojebinama.
I sad smo mi mogli ostatku Svijeta nekaj diktirati, protiviti se, ili bilo kaj. Moramo biti zadovoljni time što su nam priznali naša pravedna i dovoljno korektna vojna i politička nastojanja. Naravno u međunarodno poznatim i priznatim granicama... Uvjeren sam da me točno razumiješ.
Poželjno je podsjetiti narod koju je poruku general Gotovina uputio na Trgu bana Jelačića, nakon povratka u HR iz zatvora. Njegove su riječi bile jače od svih ekstrema i krivo željenih teorema.
Generali su bili na sudu, ali i oslobođeni, to je zauvijek velika stvar za HR.
Sve stoji što si napisao ali amerikanci neće dopustiti da im se sudi na bilo kojem sudu, osim onom američkom (i po njihovim zakonima). Nema razloga da si oni tako nešto dopuste.
Ono što smo mi potpisali - potpisali smo u najboljoj vjeri (i naivno) vjerovatno misleći da je kod nas situacija potpuno jasna, a to na sudu nikada nije tako. Na kraju dana sve to je ispalo tako da su se podjelile packe svima po redu, kao djeci u školi kada se malo porječkaju.

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,080
Po čemu su Amerikanci nekakva perjanica, osim kao sila nečista? Ja ih ne doživljavam niti najmanje kao vrhunske, jedino kao silnike...

Najnoviji postovi

Na vrh