• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

Marko1986

Iskusan lik
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
1,098
Ima tu kolega na forumu koji ima fino vino po vrlo dobroj cijeni, tak da ne kupujte drek, kad mozete kupiti dobro.
Nisam ja neki reprezentativni konzument, ali ne bolje malo, a dobro, nego puno, a lose

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,368
dodatak komentaru @ZJ:
Kakav odgovor je na ovo što su napisali @ZJ i @Lee Champa - ispravan?
"Volim klijet, jer samo na pragu sjedim, pijem, pušim i gemište rušim". Da pijem samo vodu zahrđao bi jer sam previše pun željeza i drugih metala, a "to nije šala".

Kliknuo sam, otvorio sam taj ponuđeni link na članak na Index portalu, odmah je iza svakog drugog retka teksta iskočilo par reklama. Unazad par dana mi Index zatrpava vidno područje hrpetinama reklama koje nije moguče pratiti, niti shvatiti. Kako je kod Vas, kako da se toga zla riješim???

A po pitanju uvoznih vina, ili grožđa, nemam pametan komentar.
Mogu komentirati nečije medalje za vina. Svi oko mene smo znali da je jedan "doktor i političar" pokupovao oko sebe desetak kg poznate sorte grožđa. Napravio je pedesetak litara vina i predao na izložbe. Redovito su mu se klanjali i pozlačivali ga. Na kraju, završio u ropotarnici povijesti, kao i Petrica Kerempuh.
Drugi slučaj za navod je bio susret s bračnim parom, poznanicima iz mladosti. Da mi se pohvale, pa znamo da ga ti znaš, baš smo mu nabrali par stotina kg našeg muškata i prodali. Za koji mjesec je taj muškat bio na izložbi i dobio je zlato. E to je bilo onda, dok sam popizdio i odnio svoj uzorak u vinarski laboratorij na ispitivanje. Pitali su me iz laboratorija u nedoumici: zašto ste donesli, na što se žalite, što mu se događa? Ne žalim se, platio sam vam da napravite potpunu analizu, želim znati što imam. Dobio sam rezultate na pismeno i na ovom sam ih forumu tada pokazao svima. Nikada nisam išao s vinom na izložbu, niti budem.
Ja samo sjedim, pijem, pušim i svoje gemište rušim. Imaju svoj poseban, seljačko mukotrpni put "od gorica do kupica".
🥂🍷

zoran89

Iskusan lik
Tu od
16 Lip 2015
Poruka
5,720
Dođi kod nas u udrugu. Danas imamo dodjelu medalja za vino.

Na žalost su 4 praseta pala zbog naše dodjele 😄

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,368
Dođi kod nas u udrugu. Danas imamo dodjelu medalja za vino.

Na žalost su 4 praseta pala zbog naše dodjele 😄
Hvala za poziv, došao bi jako rado, ali si mi na puno km od mene. Moram kao HR penzić pažljivo trošiti benzin za auto, da mi ostane dovoljno za vožnje od doma, do gorica, "tam di je klijetica". I ne samo to, nisam više za košnju s običnom kosom, pa trebam benzin i za kosilice.
Ma zezam se.
Imao sam u novčaniku kartu za vlak, dvije godine za redom, da se odvezemo u Osijek na kavu, u Rijeku na kavu. Da li smo otišli, nismo. Eto to je novo normalno. Karte osigurali, karte propale. Auto imam volim voziti, a nemam vremena... To je moje novo ludilo...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,968
Kolega @plus,
Nadam se da se ne srdiš kaj sam te spomenul. Bilo je to u pozitivnoj namjeri.
Svatko tko sam dela vino, zna kaj ima...a ti si pokazal da to znaš (y)

iwanho

Iskusan lik
Tu od
30 Lis 2008
Poruka
9,296
Kliknuo sam, otvorio sam taj ponuđeni link na članak na Index portalu, odmah je iza svakog drugog retka teksta iskočilo par reklama. Unazad par dana mi Index zatrpava vidno područje hrpetinama reklama koje nije moguče pratiti, niti shvatiti. Kako je kod Vas, kako da se toga zla riješim???

Instaliraj Brave preglednik i preporodil se buš. Neke stranice nemre otvoriti, npr HEP ODS Mjerni podaci v. jer ne podržavaju taj preglednik, ali za to pomogne Chrome.

NikolaT55

Iskusan lik
Tu od
17 Velj 2020
Poruka
2,228

Prilozi

• Screenshot_2026-05-15-15-01-39-764_com.android.vending.jpg
    Screenshot_2026-05-15-15-01-39-764_com.android.vending.jpg
    20.1 KB · Pregleda: 19
  • Screenshot_2026-05-15-15-00-54-021_com.brave.browser.jpg
    Screenshot_2026-05-15-15-00-54-021_com.brave.browser.jpg
    15.7 KB · Pregleda: 19

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,368
Isprobao sam na Indexu, blokirao je sve oglase, osim za Plodine koji je postavljen točno prije sporta, čitano na mobitelu.

@NikolaT55 puno ti hvala, za sad je ovo odmor za živce :ppozdrav:

Najnoviji postovi

Na vrh