• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

POLJObirtija

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
7,561
Umoran sam i standardno blesav, čitam malo prije tuširanja i naletio sam na ovu najavu, ma daj Bože da se realizira.

Ispred VŽ bolnice bude osvanuo ogroman broj novih parkirališta, za pacijente i osoblje.

OK umoran sam, mozak mi šteka, nekaj znam od prije, pital sam i Al za drugo mišljenje:

1000043812.jpg

Napravljeno bude ispred i iza bolnice novih 1200 parkirališta za aute. "Malo me prca u zdrav mozak" saznanje da u VŽ na prostoru cijelog grada ima nekakvih 2000 - 3000 parkinga. Parkirališta trgovačkih centara ne računam. Sad bude ispred i iza VŽ bolnice niknulo 1200. Ja se prvi radujem, ako bude.
Ovako piše Al:

1000043810.jpg

Možda sam ja samo zahrđao i ne vidim ispred i iza VŽ bolnice te slobodne površine.
Inače ne volim hodati po bolnici, ali više se niti ja ne snalazim na bolničkom krugu u VŽ, istina, rade, grade, ali ja se pitam o protupožarnoj preventivi, o prometnicama unutar bolničkog kruga itd.
VŽ je nekada slomljen katastrofalnim požarom, ne dao nam Bog to nikada više, najmanje u krugu bolnice. Nebojte se zame, blesav nisam, svašta znam i kompariram...
Daj nam Bože u VŽ još 1200 parkinga... mi sretnici, sam tak...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,098
Možda su jednu ili dvije nule više (namjernom greškom) napisali?!

Najnoviji postovi

Na vrh